arc-en-ciel

Meleg a fiam - Homofóbia: Miért?

2019. június 21. - Lilla.Levendula

Emlékszel arra az érzésre, amikor azért aggódsz, hogy a gyereked vajon haza ér-e egy hétvégi buli után? Arra, amikor álmatlanul forgolódsz az ágyban, nézed az órát, figyeled az ajtóhoz vezető lépteket, azt, ahogy fordul a zár és belép? Akkor megnyugszol és egy sóhajjal végre elalszol. Nem számít, hogy este 11 óra van vagy hajnal négy, te megvárod, mert tudni akarod, hogy minden rendben van vele. Nem akarod őt üzenetekkel zavarni, mert az ciki neki, meg amúgy is… el kell engedned, bíznod kell benne.
 De te nem is benne nem bízol, hanem az idegenekben. Azokban, akikre neked nincs hatásod. Azokban, akik megverik azért, mert zöld a szeme és nem barna, azokban, akik csak úgy poénból, erőfitogtatásból, akármiből összerugdossák az utcán. Simán végződhet így, pedig ő csak egy átlagos kamasz. …és most képzeld el azt, hogy az átlagos kamaszod még homoszexuális is. Képzeld el azt, hogy ezt az aggódást teljesen hétköznapi helyzetekben naponta többször át kell élned: beér-e úgy az iskolába, hogy nem bántják út közben, haza ér-e rendben? Bántják-e a suliban azért, mert az, aki?
Ha valaki más, arra mindig jobban figyelnek. Ha valaki „más”, arra pedig még jobban. A kamaszok szeretik kihangsúlyozni a különbözőségüket, ez az én fiamnál is így volt, eléggé ráerősített az elnőiesedett meleg sztereotípiára jó pár hónapon keresztül. Rettegésben telt az az időszak, összeszorult a gyomrom, mikor megláttam a telefonom kijelzőjén egy-egy idegen számot, attól féltem, hogy a kórházból vagy a rendőrségtől keresnek. Közben én is kerestem: választ szerettem volna arra találni, hogy miért van az emberek egy részében ekkora ellenérzés a melegekkel szemben?
A történelmi megközelítést Linda Dowling foglalta össze számomra legérthetőbben: a homoszexualitást az ókori római és görög kultúrától egészen a viktoriánus korig vizsgálva arra jutott, hogy a homoszexuálisokat elnőiesedettnek, elpuhultnak gondolták, ezáltal képtelennek teljesíteni a katonai kötelezettségüket és utódot nemzeni. Ezt akkoriba veszélyesnek gondolták a társadalomra nézve.
Nem tett jót az sem, hogy az 1970-es évekig a homoszexualitás mentális betegségként volt jegyezve és a 80-as években főleg a melegek között elterjedt AIDS is sokat rontott a megítélésen.

Mostanság az egyik szemem örül, mikor a polgármesteri hivatalon kint van a szivárvány színű zászló, a másik pedig sír, mert lelopják az éj leple alatt. Sír, amikor egy politikus a fiamat nem tartja a többi emberrel „egyenrangúnak”. Sír, amikor egy sikertelen vizsgánál felkerül a ’miért nem jött össze’ rubrikába a szexuális orientáció okként. Sír, amikor azon gondolkozom, hogy ajánljam-e a blog oldalát ismerősöknek, elfognak-e minket fogadni, lesznek-e előítéleteik velem, a gyerekeimmel szemben ezek után. Nevet, mikor az Ikea és több politikus kiáll az értünk. Nevet, mikor csippan a messenger és jön egy bajszos tüntetős kép „értetek mentünk” szöveggel. És nevetni fog majd egyszer, úgy tisztán, szívből jövőn, mikor a társadalmi értékek szerint nem csak az fog igazán férfinek számítani, aki erős, agresszív, domináns, hanem a gondoskodó, kedves, gyengéd férfi is.

cryingrainbow.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://arc-en-ciel.blog.hu/api/trackback/id/tr4214904788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csakférfi 2019.06.21. 16:50:39

"Meleg a fiam - Homofóbia: Miért?"

Mert az "élet" ellensúlyozza a szülői "túlkapásokat".
-ha kitüntetett figyrlemmel fordul a gyerekei felé...még felnőtt korában
-ha anya és apa közt nincs harmónia
- ha az anya dominanciára törekszik az apa ellenében
-ha az apa túlságosan háttérbe szorítja a fiával való kapcsolatát
-ha a gyemek az ellenkező nemű szülőt jobban szereti mint a saját nemű szülőt

Ezért "büntet". Szenvedéssel és gyalázkodással . Félelemmel és rettegéssel......egy barátságos élhető föld nevű bolygón.
Lehettél volna boldog is "túlaggódó anyuka".
Nem lettél,sem a fiad.
Mert "tudattalanul" ezt a viselkedést választottad fiatal anyaként.
Ne mást okolj a boldogtalanságodért.....hanem magadat.
Viseld emelt fővel.
Egy "ferfi" ezt tenné.....nem hisztizne és blogolna.

Proud Mary 2019.06.21. 17:21:16

az Anyukának el kellett volna beszélgetnie a fiával, h ne öltözködjön úgy, mint egy kakadu

rmarika 2019.06.21. 17:25:44

Szégyellhetitek magatokat mind a ketten.
A pontosság kedvéért: @csakférfi és @Proud Mary - nektek szól ...

Proud Mary 2019.06.21. 17:26:27

@rmarika: ugyan. valld be, h az Anyukára meg a fiára gondoltál

Oatmilk 2019.06.21. 17:34:16

@Proud Mary: Ez egy fszság. Kamaszlány koromban bakancsot hordtam, feketére festettem a körmöm, kriminális ékszereket hordtam. Amúgy jó gyerek voltam. Anyukám csendben kivárta, hogy elmúljon, de nem kellett azon aggódnia, h meglincselnek a külsőm miatt, és ez volt a normális. Áldozat hibáztatás, hogy egy anyuka beszélgessen a gyerekével, h ne öltözzön kakadunak. Ha akar, kolibrinek is öltözhet, akkor sem kellene emiatt senkinek sem félnie.

Ésszelteli 2019.06.21. 17:35:28

Sajnos a homo sexualitás nem a természet rendje szerint való vagyis nem természetes, hanem természetellenes. Ez nem azt jelenti, hogy nincs ilyen jelenség, van csak sajnos elhajlás a természetestől. Senki sem vitatja, hogy egy ilyen közösség magát kihalásra ítélné.( ha pl egy szigetre kerülnének és egy életöltő után csak halottak maradnának utánuk.) A kedves anyukának is ugyanígy kellene szemlélnie ezt, hogy bizony abban nincs jövő csak jelen. Ha elfogadja akkor el kell fogadnia, hogy utóda kihal ha pedig úgy gondolja jobb a természet rendje szerinti életvitel akkor próbál tenni valamit érte. Nyilvánvaló, hogy a benne levő egyfajta lázadó így próbálja magát demonstrálni és a világ folyamatait elutasítani, de ez egy rossz válasz, mind ahogy egy egyszerű kérdésre is lehet rossz választ adni de lehet utána mégis ragaszkodni és lehet hozzá még támogatókat keresni pl hozzák vissza az érvágást az orvoslásba mert ez sok embernek segíthetne, régenis volt ilyen, tehát nem lenne benne semmi rossz, ha újra az orvoslás része lenne. Mindenkinek döntenie kell, hogy a kérdésekre jó választ kíván adni, vagy csak egy választ kíván adni és hozzá kíván támogatókat szerezni, mert a jó válszhoz nem kell nagyon támogató, de a rossz válasz elfogadásához sok támogatóra van szükség pl 3+4 legyen 8-nak is mondható ezután a matematika órán és ne diszkriminálják az ilyen gyerekeket mart az anyukájuk nagyon el fognak keseredni. Azt senki fel se vesse, hogy maradjunk a 7-nél mert a különböző mozgalmak már ennél az ósdi szemléletnél már jóval modernebbek és ideje, hogy mindenki lépést kövessen a modern kori újabb tudományos felfedezésekkel......

Oatmilk 2019.06.21. 17:39:04

@csakférfi: Ezt a baromságot honnan szedted? A homoszexualitás nem betegség és nem tudjuk pontosan, miért alakul ki, valószínűleg multifaktoriális. Szemétség mindenért a nőt, anyát hibáztatni. Persze így van ez Ádám és Éva óta, amelyre Freud is ráerősötett. Ha ez ilyen egyszerű lenne, már rég megírták volna a Nők/Anyák kézikönyvét, hogyan ne cseszd el a saját és mások életét alcímmel.

Proud Mary 2019.06.21. 17:39:22

@Oatmilk: igen. egy rózsaszín világban igazad kéne, h legyen. a világ azonban sehol sem rózsaszín. a történelemben az van, hha provokálsz, akkor visszaütnek.

Girhes 2019.06.21. 18:06:10

Csak annyit kívánok az itt (is) előforduló tahóknak, hogy legyen homoszexuális, leszbikus gyerekük.

Lilla.Levendula 2019.06.21. 18:06:50

A poszt nem arról szólt, hogy bajom van azzal, hogy a fiam meleg és nem is arról, hogy miért meleg.
Arról szól, hogy nem értem, hogy miért kell beleállni valakibe, bántani valakit azért, mert máshogy néz ki, mint az átlag. Vegyünk példának egy 110 kilos kigyúrt kétajtós szerkényt, aki ki van varrva és sok testékszere van. Belekötsz? Nem. Miért nem? Mert egy legyintéssel a földre küld. Értitek a problémám?

Lilla.Levendula 2019.06.21. 18:09:34

@Proud Mary: Beszélgettem vele, de nem mentem semmire. Tudod, amit kamasz korodban az anyukád mond, az mind balgaság.

Lilla.Levendula 2019.06.21. 18:11:12

@csakférfi: valamit te nagyon projektálsz. Köszi, de boldogok vagyunk. Azokért pedig aggódsz, akiket szeretsz, amennyiben nálad nem így van, akkor javaslom releváns szakember felkeresését.

BiG74 Bodri 2019.06.21. 18:12:48

@Proud Mary:
Kigyúrt tagbaszakadt meleg csávót ne ingerelj, bár tök mindegy, mert lehet, hogy olyan a fejed, hogy az már természettől való elhajlás!

BiG74 Bodri 2019.06.21. 18:16:51

@Lilla.Levendula:
Csak a csordaszellem. Amíg a többség félrenéz, cinkosan kacsint, addig az ilyen tetvek bátrak lesznek. Semmi különbség nincs a melegeket inzultáló "egészséges" emberek és az Olaszliszkai lincselők között.

Lilla.Levendula 2019.06.21. 18:21:49

@BiG74 Bodri: Ezzel csak egyet tudok érteni, köszönöm.

Lilla.Levendula 2019.06.21. 18:22:40

@MAXVAL bircaman közíró: Az, hogy valaki meleg, nem betegség.
Szerinted miben nem tud teljes életet élni?

Lilla.Levendula 2019.06.21. 18:28:06

@MAXVAL bircaman közíró: Fogalmazd meg, mit jelent a normális szexuális vonzalom és mit jelent az, hogy fogyatékosság! Köszi.

BiG74 Bodri 2019.06.21. 18:29:53

@Lilla.Levendula:
Nem tetszik ismerni a bulgár trollt, hogy időt veszteget rá?

Full metal burka 2019.06.21. 18:37:42

Nem inkabb azon kene elgondolkodni a szulonek, miert mentalis beteg a gyereke? Erzekenyito kamu sztorit barki tud irni

Full metal burka 2019.06.21. 18:43:56

@Lilla.Levendula: hogyne lenne betegseg, fogyatekossag- az az eloleny, amelyik nem kepes reprodukalni magat az defektes. Persze ettol meg lehet a szakmajaban ertekes ember, es bantani nem szabad. Ismerek homokosokat, es erzelmi katasztrofa az osszes, remenykedj hogy kinovi

Proud Mary 2019.06.21. 18:47:00

@Lilla.Levendula: ebben tök igazad van, de a világ ilyen

@BiG74 Bodri: senkit nem szoktam ingerelni, a nálam gyengébbeket meg főleg nem

Lilla.Levendula 2019.06.21. 18:47:05

@BiG74 Bodri: témagyűjtésnek jó, a blogot pörgeti, ha bedurvul, akkor pedig kirakom.
Köszönöm, hogy figyelmeztetsz.

Lilla.Levendula 2019.06.21. 18:50:00

@Full metal burka: Nem képes magát reprodukálni? Klónozódsz? :-D De ha arra gondolsz, h ffiként nem szül gyereket, hát... amennyiben férfi vagy, van egy rossz hírem...

szmakarov 2019.06.21. 18:50:01

@MAXVAL bircaman közíró: Te vagy beteg, te pszichopata Fidesz troll! :))

BiG74 Bodri 2019.06.21. 18:52:35

@Full metal burka:
Több mint élőlény, ember. Innentől társadalmilag nem értelmezhető a reprodukció, pláne, hogy magát az emberi fennmaradást kicsit sem veszélyeztetik.
Van ismerősöm aki meleg, semmi gond nincs vele érzelmileg, klassz csávó. A melegek az ilyen egybites kirekesztő gondolkodás miatt kerülhetnek érzelmi mélyrepülésbe.

Gyorgy007 2019.06.21. 18:58:55

Meleg a fiad? Jó hogy nem hideg! Olyan színes a magyar nyelv, használjuk azt ami.
Homoszexuális, homokos, stb. Az összes szót ők töltötték meg tartalommal....

Az, hogy homokosként nőnek öltözik enyhén sérültre is hajaz. Jogos az aggódás, hogy nem végzi az iskolát, jön a rossz társaság, drogok, nem lesz normális munkahelye és karriere, nem lesz unoka és tarthatod egy életen át.

Na, de ha nem tudsz hatni rá (viselkedés, öltözet, irányultság) majd fog a környezete tűréshatára.

BiG74 Bodri 2019.06.21. 19:03:16

@Gyorgy007:
Nocsak, a homokos hogyan lett megtöltve tartalommal? A homoszexuális az jellemzően képtelen eltávolítani magáról a folyami mederkotralék finomabb szemcséit? Azta!

DarthVader 2019.06.21. 19:03:42

@MAXVAL bircaman közíró:

Szokás szerint hülye vagy. Miért ne tudna teljes életet élni? Enni, inni, dugni, gyereket nevelni, tanulni...mi kell még?

DarthVader 2019.06.21. 19:08:19

@Gyorgy007:
Hány iskolát abbahagyott drogos "rossz társaságba keveredett" dologtalan heterot ismersz, es hány ugyanilyen homo-t? Ismeretségi körömben az ilyenek mind hetero-k

Gyorgy007 2019.06.21. 19:15:53

@DarthVader: Nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar :)
Ha tiniként nőnek öltözik, abból nem lesz szájt dájrektor, se bíróúr/hölgy, se prodzsekt menedzser. Bár most gondolkodva momentum vezető még lehet...

Gyorgy007 2019.06.21. 19:17:35

@BiG74 Bodri:
Most köntörfalazhatunk, a melegnek már megvan a tartalma....

bElannaTorres 2019.06.21. 19:30:28

Ez leginkább az öregeket és az ostobákat zavarja. Sajnos sokan vannak, de majd elmúlik egy része - generaciovaltassal

BiG74 Bodri 2019.06.21. 19:40:43

@Gyorgy007:
Jaj, meg van a tartalma! Ez komoly? Akkor dobjuk ki az összes azonos alakú szavunkat, mert a homofóbok elmentek nyelvészkedni.

vörösbor(de)minőségi 2019.06.21. 19:47:49

@Lilla.Levendula: hagyd teljesen figyelmen kivül a birkát-régi motoros az internet egyik sebhelye.nem szabad semmilyen beugatására(szándékosan igy irtam) reagálni-rengeteg helyről nem csak kitiltották,de kiutálták.még pár év aztán befejezi-csak ki kell várni türelemmel.idióta ostoba véglény.bármit ír-hagyd szó nélkül.ez a legjobb-hidd el.

MaxwallBircawoman 2019.06.21. 19:50:24

@Full metal burka: Reprodukálni? Annyi eszed van, mint egy marék lepkének. Ha már nagyot akarsz mondani, írd a "szaporodás" szót. Mondjuk a stílusos elnézve te inkább valami vírus lehetsz, aki valóban reprodukálja magát....Vagy csak produkálja magát. Esetleg másolás/beillesztéssel szaporodsz? Ülsz a kanapén a pároddal(már ha van....) Te üvöltöd, hogy Control+C, ő meg, hogy Control+V.... Hülye vagy mint Maxval a bircaman.

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2019.06.21. 19:51:21

@Lilla.Levendula: Szerintem van amiben tévedsz. Bár egyes kritikusaid durván fogalmaznak, de azért akad itt több kérdés is. Ezek közül sok olyan ami nem egyszerű fekete-fehér és ahol nem lehet csak a másikra mutogatni.

Nincs lehetőség, felelősség nélkül. Amikor valaki otthon maradhat a gyerekkel, befolyásolja a gyerek szocializációját, akkor felelősséget vállal azért, hogy hogyan sikerül.

A homoszexuálisok egy részéből látens homoszexuális lesz. Sok homofóbot vádolnak azzal, hogy ez igaz rájuk, és az esetek egy részében igaz. De nem csak a homofób lehet látens homoszexuális, hanem sok más is. Hogy a fiad homoszexuális, arra könnyen mondod nála ez a természetes állapot.

Hogy gyakorló homoszexuális vagy "boldog látens homoszexuális" az viszont egy ettől függetlenül eldöntendő kérdés. Mindkét út lehet jó.

De sok gyakorló homoszexuálist megnézel, hamar látni fogod azt, hogy sokan nem mennek a Pride-ra. Miért? Mert uram bocsáss, homoszexuális létükre irritálhatja őket az, hogyha valaki identitásának a legfőbb elemez a szexualitás és ezt a témát rögtön le akarja nyomni feltűnően a közösség torkán.

Ha Béla, aki heteroszexuális teszi, akkor leültetik közszeméremsértésért. Ha nem férfi, nem hetero, stb. tesz ilyet akkor "nézzük el, mert más" alapon olyat kell lenyelni amit a heteronak sem néznél el, és ebből jelenik meg a harag.

Akinek az identitásának a legfontosabb alapja az, hogy egy ilyen módon provokáló, agresszív közösség taga és a szexualitás az első... Mert nincs ott mellett sem hobbi, sem hazaszeretet, sem hit, sem családi értékek, sem hivatás, sem... azzal baj van. És nem azért, amit felmutat (meleg), hanem azért, amit nem. És persze a provokatív megjelenéséért.

Persze ez önmagában még nem lenne elég. Hiszen ezt is lehet sokféleképpen csinálni. Ha a gyerek amikor kicsi volt, és amikor az alapokat tőled kellett, hogy megtanulja, azt érti, hogy sok dolog okkal zavarja másokat (szexualitás témája nyilvánosan) és rájuk is tekintettel kell lenni, ha azt akarod, hogy rád is tekintettel legyenek, egyszerű aranyszabály ez, akkor nem most kellene arról beszélned, hogy öltözzön, mi legyen, mert meglennének az alapok, és a kamaszkora akkor még nem volt akadály.

Igazságos, ha azért elverik, mert ezt nem tanulta meg? Nem. De az sem lenne igazságos, hogyha ezt az aranyszabályt nem értők bárkit, bárhogy bánthatnának, provokálhatnának. A megoldás az lenne, ha minden érdekelt törekedne a normális egymás-melett élésére, mert különbözők vagyunk. Igen ez a "mások" esetében is elvárás.

Amíg ezt sokan lázadva tagadják és tudják, hogy addig feszítik a húrt sokaknál, míg az elszakad és míg lesz valaki akinél a felhalmozódó indulat nem feltétlenül rájuk, hanem a hasonló identitású, velük közösséget vállaló emberek bármelyikére lecsaphat, addig ez be fog következni.

Amikor egy közösséget, akár nemzetet, LMBT közösséget, hobbival foglalkozó közösséget, stb. képviselsz, az felelősség és kötelesség is. Ha ezt megtanulta volna gyerekként és sok dologra büszke lenne, amivel sok más közösséget eredményekkel képviselne, akkor az átlag homofóbnak esélye se lenne tudni azt, hogy a fiad meleg. És ha tudná is, akkor is jó eséllyel inkább keresne helyette egy iritáló célpontot.

És tudod mi a gond? Az a durva látens homoszexuális homofób bunkó aki a fiadat esetleg laposra veri pont ugyanígy nem ismeri az aranyszabályt, pont ugyanígy olyan identitást keres, amihez nem kellenek érdemek, és nincs tekintettel arra, hogy amit tesz, mennyire bántja, zavarja a kerítés túloldalán állókat, és ebből mi a jogos, mi nem.

Hogy a társadalmi vitában, akár a feministák, akár az LMBT aktivisták azt mondják, rajtuk kívül senki emberi jogai nem számítanak, és az emberi jogok ignorálására előjövő "de..." kezdetű mondatokat a másik oldal hosszan provokált szélsőségesei is megtanulták így ebből sok jó nem sül ki.

csakférfi 2019.06.21. 19:51:25

@Lilla.Levendula:

"Vegyünk példának egy 110 kilos kigyúrt kétajtós szerkényt, aki ki van varrva és sok testékszere van. Belekötsz? Nem. Miért nem? Mert egy legyintéssel a földre küld. Értitek a problémám?"

Az említett majmot nagyívben elkerülöm.
Mintahogy a buzikat...leszbiket...politikusokat...gyilkosokat....stb.
Aki nem az én normális gondolkodásomat követi....elkerülöm.
A nejemmel egyetértésben.
Nekem nem "érdekes" hanem taszító.
52 vagyok 3 fiúgyermekkel a legidősebb 20 éves.
Jogom van a véleményemhez....a viselkedésemet nem büntetik...sem az "élet" sem a bíróság.
Hogy kivetítenék?
Ja......a tapasztalataimat.
Ezért kerüllek téged és a gyerekeid.
Mellesleg te is projektálsz a posztjaid erről szólnak.
Viseld emelt fővel.
Tanulj meg csendben maradni.
Ezt írtam.

csakférfi 2019.06.21. 19:56:36

@Oatmilk:
"nem tudjuk pontosan, miért alakul ki, valószínűleg multifaktoriális."
Ha nem érted miről szól az élet.Akkor ne mondd "marhaság"
Miért mit gondolsz?
A dolgok és események csak úgy megtörténnek?
Naív vagy.
"Mindennek oka van"
Buddha

csakférfi 2019.06.21. 20:02:59

@Lilla.Levendula:
Még valami.....

"Sír, amikor egy politikus a fiamat nem tartja a többi emberrel „egyenrangúnak”. Sír, amikor egy sikertelen vizsgánál felkerül a ’miért nem jött össze’ rubrikába a szexuális orientáció okként. Sír, amikor azon gondolkozom, hogy ajánljam-e a blog oldalát ismerősöknek, elfognak-e minket fogadni, lesznek-e előítéleteik velem, a gyerekeimmel szemben ezek után. Nevet, mikor az Ikea és több politikus kiáll az értünk"

Aki "sír" az boldogtalan.
Hogy ki hová forduljon.......nos nézőpont kérdése.
Megjártam néhány pszichomajmot....akik a homoszexualitát nem mentális zavarnak titulálják.....ma kinevetem őket.
Megjőtt a "józan eszem".
Ezért tudom a mentális zavar az "istenhittel,vallással" kezdődik.
Enyhe formája....de az.
A homoszexualitás detto.
Szinezheted.....akkor is ez az igaz.

Gyorgy007 2019.06.21. 20:03:21

Tibi atya face oldalára most tolt egy jó viccet:

Rendőr: Jogosítványt és forgalmit!
Én :* összenyomom a melleimet
Én : Biztosúr, biztos megtudjuk máshogy is oldani.
Rendőr: Uram, kérem szálljon ki a kocsiból.

Alatta egy másik :D
Rendőr: Vegye a szájába!
Én: Mit képzel rólam, te jó ég dehogyis!!!!
Rendőr: A szondát, maga barom...

kalevaleeeeez 2019.06.21. 20:04:02

Mondanám,hogy tanítsd meg leszarni az ilyen véleményeket,de ez nehéz.

Mellesleg az ilyen überszuper férfi homofóboknak tele van a gépe leszbipornóval, és amikor egyszer erre rákérdeztem azt mondta az más, az esztétikus. Mondtam is neki kapcsiból, hogy nézzen már tükörbe és rájöhet, hogy ő sem esztétikus és ha isten azt akarta volna, hogy szakálla legyen, nem engedi feltalálni a borotvát. Szépen kiröhögték..

legeslegujabbkor 2019.06.21. 20:04:32

@Válasszunk:
" egyszerű aranyszabály ez, akkor nem most kellene arról beszélned, hogy öltözzön, mi legyen, mert meglennének az alapok, és a kamaszkora akkor még nem volt akadály.
Igazságos, ha azért elverik, mert ezt nem tanulta meg? Nem. De az sem lenne igazságos, hogyha ezt az aranyszabályt nem értők bárkit, bárhogy bánthatnának, provokálhatnának. "

Az aranyszabály ez:
Bárki megélheti a szexualitását úgy, hogy a másik beleegyezik. Bárki viselkedhet és öltözködhet úgy, hogy az belefér a büdös, ronda, undorító kategóriába (lásd BKV utasok) Bárki élheti az életét úgy, ahogy neki örömet okoz.

Nehogy azt figyelje, hogy egyes senkik hogy néznek rá

csakférfi 2019.06.21. 20:06:01

@Cycmen:
"Nem bántotta senki, ergo ez egy paranoiás történet."

Így is lehet fogalmazni. Kissé erős.
Van alapja. Mr. Lázár császár elvetette a sulykot.
Bolond egy világ!

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2019.06.21. 20:07:27

@kalevaleeeeez: A leszbipornó gazdája a szexualitást nem identitás gerinceként utcán nyomja azok képébe akik nem kíváncsiak rá erőszakosan belenyomulva némi intim térbe, hanem jó pénzért kínálja a szolgáltatást azok számára akik ezt megveszik.

csakférfi 2019.06.21. 20:07:44

@kalevaleeeeez:
Nem mondod....."isten".
Haláli!
Vallásos vagy?
Keresed az "istent"?

Sir Galahad 2019.06.21. 20:13:41

Eleve hülye kifejezés a "homofób". Az, hogy valakinek nem szimpatikusak a homoszexuálisok, vagy nem ért egyet a homoszexuálisok jogkiterjesztésével, az nem fóbia. Az egy vélemény. És igaza van annak a hozzászólónak is, aki szerint a homoszexuálisokat ne híjuk "meleg"-nek, hiszen az mást jelent. Nincs azzal a szóval semmi baj, hogy homoszexuális: nem sértő, és pontosan leírja azt, amit jelöl.

BiG74 Bodri 2019.06.21. 20:17:44

Tehát a homoszexuális rejtőzködjön, kussoljon, hallgasson, mert akkor kap jól megérdemelt toleranciát!
Meg hát akkor is szülő hibája! Mert Buddha is megmondta, hogy mindennek van oka, a képzett okos homofób pedig többet is tud, mert mindenről meg tudja mondani, hogy mi az oka!

csakférfi 2019.06.21. 20:26:28

@BiG74 Bodri:
Hogy te mekkora sügér vagy öregem!

"Tehát a homoszexuális rejtőzködjön, kussoljon, hallgasson, mert akkor kap jól megérdemelt toleranciát!"

Ki mondott ilyent?
Nohát....belőled sem lesz "buddha".
Sem nem bölcs....értő elégedett ember.
Csak a vitát szítod és haragot gerjesztesz.
Mintahogy a poszt hisztije is.
Homofób....köcsög...buzi...buta...ostoba....marha....tanulatlan...bunkó....stb.
Csak dühöt és haragot tudsz szítani.
Na jó.....mentőkérdés.
Azzal hogy a normális hetero férfit (nem lárárcsászárt...orbánt...majkát...stb)...homofóbnak nevezed,megváltozok?

BiG74 Bodri 2019.06.21. 20:30:55

@Sir Galahad:
Szerintem a dolog úgy működik, hogy vannak akik használják a meleg szót a homoszexuálisokra, és vannak akik nem. Aztán a többség elkezdi használni, és beépül a mindennapi beszédbe, mint ezer más esetben. A homofóbia pedig vélemény, eltúlzott vélemény, mint például azzal hadakozni, hogy a meleg csak hőmérsékletet jelöl, de más esetben észre sem veszed, vagy nem foglalkozol az ilyesmivel. De most igen, mert ezek buzik!
Igen nincs semmi baj a homoszexuális kifejezéssel, de nagyon jó egy olyan kifejezés is, ami nincs megtöltve pejoratív tartalommal, nem szitokszó, és valahogy emberibb.

BiG74 Bodri 2019.06.21. 20:37:36

@csakférfi:
Te biztos nem változol, mert már nagyon bölcs és okos vagy! Viszont örülök hogy egy bölcs budha vagy!

" Tanulj meg csendben maradni."
"Ha megtartja magának az infót, senki nem fogja bántani."

Sir Galahad 2019.06.21. 20:49:28

@BiG74 Bodri: Bocsánat, de milyen pejoratív tartalma van annak a szónak, hogy homoszexuális? Annak például, hogy buzi, vagy langyi, tényleg van, de a homoszexuálisnak szerintem nincs.

Lilla.Levendula 2019.06.21. 20:55:29

Köszönöm mindenkinek, hogy sikerül kultúráltan vitatkozni. Ennél sokkal rosszabbra számítottam.
Mindenkinek köszönöm, aki nem sértőn és építő jelleggel szólt hozzá.

BiG74 Bodri 2019.06.21. 20:55:39

@Sir Galahad:
Azokra gondoltam igen. Egy közvetlen de nem feltétlenül baráti beszélgetésben nem szívesen használok sértő kifejezést, de a merev, hivatalos homoszexualist sem. Erre teljesen jó a meleg. Mindenki érti, nem sértegetünk akarva-akaratlan, még a meleg nyári napok, vagy a meleg pulóver sem lesz kiakadva.

Lámlenge 2019.06.21. 21:01:37

@BiG74 Bodri: "Tehát a homoszexuális rejtőzködjön, kussoljon, hallgasson, mert akkor kap jól megérdemelt toleranciát!"

Nem kell rejtőzködni, meg kussolni, csak normálisan viselkedni. És a normális az, hogy az ember a szexualitását nem viszi ki az utcára. Én sem közlöm minden szembejövővel, hogy heteroszexuális vagyok. Vagy - hogy ne legyen ilyen durván megfogalmazva - hűvös, hideg, 15 fokos, vagy mit tudom én, mi a szép alternatívája...
De az zavaró számomra is, ha valaki még büszke is arra, hogy homo és ezt tudatni is akarja mindenkivel.

Hilda kisfia 2019.06.21. 21:03:05

-Anyám, elvesztettem a szüzességemet!
-Rendben fiam, üljünk le, beszéljük meg!
-Hát az ülés még nem nagyon megy!

Oatmilk 2019.06.21. 21:06:11

@csakférfi: Attól még, hogy nem tudjuk pontosan valaminek az okát, az nem jelenti azt, hogy nincs is neki. Ezt senki sem állította. :)

Lámlenge 2019.06.21. 21:08:17

@Sir Galahad: Miért, a buzival, meg a langyival mi a baj? Ugyanazt takarja, most akkor szégyellni kell, vagy nem? Ha felvállalja, nyíltan hirdeti, hogy mit művel és kivel szexuális elfoglaltságként, akkor nehogy már a megnevezésre legyen ennyire érzékeny.

Lámlenge 2019.06.21. 21:13:28

Kedves Lilla! Az alapkérdésedre visszatérve, szerintem olyan világban élünk, ahol az emberek nagy többsége nem foglalkozik más különbözőségével - bár szerintem ezt nagyrészt kényelemből teszi. Azt javaslom, hogy próbáld rávenni a fiad, hogy ne ezzel tűnjön ki. Inkább sportoljon, tanuljon jól, érvényesüljön az életben. A szűk baráti köre tudni fogja a beállítódását, ők el fogják fogadni úgy, a többieket meg nem kell ezzel terhelni. Szerintem boldogabb lesz ő is, meg mindenki.

BiG74 Bodri 2019.06.21. 21:14:53

@Lámlenge:
Sok meleget megvertek, megaláztak már, pedig titkolta, csak kitudódott.
Amúgy a pride menetről beszélsz?

csakférfi 2019.06.21. 21:16:03

@BiG74 Bodri:
Tanulj meg csendben maradni."
"Ha megtartja magának az infót, senki nem fogja bántani."

Az első részét én írtam.
A másodikat nem.
Ugyanis nem szokásom tanácsokat osztogatni.
Tehát......ferdítesz.
Hogy te nem örülsz a "buddhának" "bölcsességnek" abban bizonyos vagyok.
Ellenben van itt egy Sir Galahad nicknevű ember.
Neki meg én örülök.
Mert bizonyosan elégedett és kiegyensúlyozott ember.
Mégha olykor nem is értünk egyet.
Vitázunk és próbálunk egymás logikai hiányosságaira "világítani" anélkül hogy a másikat gúnyolnánk....lenéznénk.

Te ettől messze vagy.
Gúnyolsz...ferdítesz...

"Gyulöletet takar a hazug ajak,s rágalmakat terjeszt az ostoba"
Salamon Példabeszédek könyve.
A másik.
Ha én attól hogy homofóbnak titulálnak pszichomajmok.....nem változom.
Akkor joggal varhatják el a buzik hogy nekik sem kell.
Vagyis attól hogy kivették a mentális betegségek közül a homoszexualitást......lett a "homofóbia" mint rendellenesség.
Addig ....cssk egy kisebbség érezte magát szarul.....most már a normális többségű heterok is.
Ehhez a pszichológusi logikához csak gratulálni tudok.
Magyarul....a hülyeségüket bizonyították ....nem a hozzáértésüket.
Felfogod?

csakférfi 2019.06.21. 21:18:25

@Oatmilk:
Diplomatikus válasz!
:)
Méghogy "marhaság!
Mi van ha igaz?
......(nagypofám nekem)
:)

Lilla.Levendula 2019.06.21. 21:18:59

@Lámlenge: erről pont ma kérdeztem meg a gyerekemet. Ők is használják ezeket a kifejezéseket.

Lámlenge 2019.06.21. 21:23:43

@BiG74 Bodri: Nem a pride-ra gondoltam. Illetve arra is, de azt inkább fel sem hoztam. A mindennapokra gondolok, amikor végképp felesleges öltözködéssel, viselkedéssel eg yszexuális irányultságot hangsúlyozni, mert az magánügy. Az emberek nagy része ugyanis nem teszi ezt, így joggal idegesítő, amikor valaki ezzel akar kitűnni - irányultságtól függetlenül. Azt is megszólnánk, aki guminőt csókolgatva (...) vonulna fel s alá...

Lilla.Levendula 2019.06.21. 21:24:40

@Lámlenge: Köszönöm, ez a korszak elég hamar lezongorázódott nála, az az időszak volt, ami egy átlag kamasznál is megtalálható, csak ők legtöbbször alkoholt-drogokat próbálgatnak. Egy jó színvonalú gimnáziumban jól tanuló, kedves, lassan nagykorú kamaszról beszélünk. Kívülálló nem feltétlen mondaná meg róla, hogy homoszexuális, de sokat foglalkozik a külsejével és a metroszexuálisokat (páva) is simán keverik a melegekkel.

Lámlenge 2019.06.21. 21:28:06

@Lilla.Levendula: "erről pont ma kérdeztem meg a gyerekemet. Ők is használják ezeket a kifejezéseket."
Nem csodákozom,nem is hiszem, hogy ez lényeges lenne. Lehet undorodva is kiejteni a legszebb megnevezést, meg normálisan mindet.

Sir Galahad 2019.06.21. 21:29:04

@BiG74 Bodri: Én pont azért használom a homoszexuális kifejezést, mert távolságtartó, semleges, nem pozitív, nem is negatív. A meleg-et maguk a homoszexuálisok használják magukra, és ha én is ezt használnám, az pozitív viszonyulást, elfogadást, egyetértést fejezne ki (a buzi és térsai meg negatív viszonyulást).

BiG74 Bodri 2019.06.21. 21:29:59

@csakférfi:
Felfogod?
Te felfogod, vagy a bölcs gondolkodó valójában süket és vak minden másra ami nem tőle származik?
Vitatkozol? Kioktatsz, ember, abban hitben, hogy méltó vagy rá. Fejlődj még egy kicsit, van hova. Bár nehéz lesz, mert erős korlátaid vannak.

Sir Galahad 2019.06.21. 21:34:02

@Lámlenge: Ezeket a szavakat én nem szívesen használom, mert bántó, negatív jelentéstartalmúak. Ez persze csak az én véleményem, ettől te nyugodtan használhatod, nekem mindegy.

Lámlenge 2019.06.21. 21:42:56

@Lilla.Levendula: Na, ez igaz a pávákkal kapcsolatban. Nekem speciel az sem szimpatikus, amikor egy férfi túl sokat foglalkozik a külsejével - nem a testfelépítésre és az igényes megjelenésre gondolok! De ez az én véleményem. Szerintem a ruhapróbára fordított időt fordíthatnák egy kis edzésre és akkor nem kellene a vékonyka lábaikra is tapadó nadrágokat keresgélni...

Lámlenge 2019.06.21. 21:47:37

@Sir Galahad: Miért negatívak? Talán azért, mert sokáig ezt használták és kell újat keresni? Aztán az is devalválódik és ismét kitalálunk valamit, ami elfogadható az érzéken y lelkeknek? Vagy mint a divatban, visszatérünk egy régebbi gondolathoz, kicsit megbolondítva: pl. bizu, vagy zibu, esetleg izub (az uzib ugye nem jó, mert erőszakra utal)?

Sir Galahad 2019.06.21. 21:56:02

@Lámlenge: Azért, mert ezeket sértésként is szokás használni, még nem homoszexuális emberekre is.

csakférfi 2019.06.21. 22:02:11

@BiG74 Bodri:
Méltó?
Dobálózol szavakkal......
Ki nem szarja le hogy én "méltó" vagyok-e valamire......cssk épp gondolkodom.....tam ezen:

"Vagyis attól hogy kivették a mentális betegségek közül a homoszexualitást......lett a "homofóbia" mint rendellenesség.
Addig ....cssk egy kisebbség érezte magát szarul.....most már a normális többségű heterok is.
Ehhez a pszichológusi logikához csak gratulálni tudok."

Csoda ha ....mellette-ellene kiállunk?

Egymást betegítjük...stresszeljük...gyalázzuk...alázzuk!
A pszichomaki meg a zsebét tömi és .......hagyjuk.
Régóta rájöttem......

"Ha eldobják az okosságot, a tudósságot, akkor lesz a nép százszor áldott. Ha eldobják az erkölcsöt, a méltányosságot, gyermeki tisztelet, szülői szeretet vezeti a sokaságot. Ha megszüntetik a ravaszságot, a hasznosságot, nem lesznek többé tolvajok, betyárok. Három jele a kevés-bölcsességnek. Mutassák meg az ember-népnek az egyszerűséget, az épséget, hogy az önzésnek, az epedésnek vessenek féket.

Lao Ce

Ellenben most mindenki "okos".
Ez a "divat".
Te meg korlátokról beszélsz.
Fura egy szerzet vagy!
Emberséges semmiképp!

BiG74 Bodri 2019.06.21. 22:07:03

@Sir Galahad:
Igen, ez érthető, korrekt szóhasználat, illetve értelmezés, értve mind a homoszexuális, mind a pejoratív szavakra.

Lámlenge 2019.06.21. 22:07:09

@Sir Galahad: Persze, de teljesen más kontextusban.
És változatlanul az az ellentmondás, hogy egyik irányban hatalmas az érzékenység (ld. megnevezés), a másik irányból viszont felháborodás van a maximális tolerancia hiánya miatt (pl. Pride reakciók).

csakférfi 2019.06.21. 22:11:49

@Lámlenge:

"A mindennapokra gondolok, amikor végképp felesleges öltözködéssel, viselkedéssel eg yszexuális irányultságot hangsúlyozni, mert az magánügy. "

Azaz......"vessenek féket"
..az önzésnek epedésnek.Korlátok.....rühellik az emberek...."nekem aztán ne mondja meg senki"...kezdetű ostoba kiszólás.
Elköszönök!
Jó éjt!

:)

Lámlenge 2019.06.21. 22:25:47

@csakférfi: "nekem aztán ne mondja meg senki"...kezdetű ostoba kiszólás."
Ja, neked aztán nem lehet megmondani... Csinálj, amit akarsz, csak akkor meg ne csodálkozz, ha pofánb@sz valaki, akinek szintén ne mondja meg senki.

Jankove 2019.06.21. 23:03:22

„miért van az emberek egy részében ekkora ellenérzés a melegekkel szemben?”

Nem a melegekkel szemben van ellenérzés, hanem az erőszakos meleglobbival, a felvonulás látványelemeivel, az állandó folyamatos nyomulással, ahogy szépen lassan minden tabut ledöntve, divattá, menővé válik ez az életforma, és egyre többet kíván, és már lassan ott tartunk, hogy a többségnek kell alkalmazkodnia a kisebbséghez.

csakférfi 2019.06.21. 23:09:54

@Lámlenge:
Nem....nem....nem.....!
Nem csinálok azt amit akarok!
Dolgozom....3 műszakban...van főnököm.....van feleségem...gyerekeim...kutyám...anyósom....nem rablásból élek...sem nem gyilkolok.....kerülöm a rosszat...nem megyek "buzitverni" vagy arabot...vagy cigányt....nem járok kocsmába....
Mi a bánatos tököm bajod van velem?
Nem szeretem a homokosokat...mert ért részükről "zaklatás".
A szerencsén múlott hogy nem lettem gyilkos. A "fegyver" nálam volt hogy bosszút álljak.....csak nem volt már ott az illető.
Neki is szerencse,meg nekem is.
Honnan van ez a "rengeteg eszed"?
Hogy ekkorát tévedj?
Nem tehetek meg bármit.
A "nekem ne mondja meg senki" kiszólást ,közgondolkodásra értettem,ami alól én és még mások is kivételek.
A nagy többség nem ilyen.
Szóval félreértettél?
Vagy csak "netto" sértegetni kívánsz?

bElannaTorres 2019.06.21. 23:13:26

@Jankove: ez butaság üldözési mánia . Igenis ellenérzéseik vannak főleg a butább ferfiaknak. Nekik mondjuk mindennel bajuk van. Nekem meg velük , főleg ha erőszakosak és nagypofajuak is mellé

csakférfi 2019.06.21. 23:16:29

@Jankove:
A nejemnek van "munkatársa" férfi,aki meleg.
Évekkel ezelőtt "előbújt".
Azóta rohsmosan romlik az önkontrollja.
Mintha valamiféle viselkedési "féket" kiengedett volna.
A nejem jó emberismerő. 30 éve jegykiadó egy állami vállalatnál.
Mindenféle nemű,koru,nációju,vallású emberrek találkozott már.
Van tapasztalata és rálátása a "kulturált viselkedést" illetőleg.
Mellesleg egyetértek.

BiG74 Bodri 2019.06.21. 23:27:44

@Jankove:
Ne haragudj, de az erőszakos polgárpukkasztó homoszexuálisok mindenkinél kiverik ugyan a biztosítékot, de ne tegyünk már úgy, mintha csak ez lenne. A butácska emberek számára tökéletes célpontok, ráadásul kis csoport, kisebb mint a hülye agresszív embereké. Ezáltal sokkal könnyebben összejön néhány ökör vegzálni egy meleget.

csakférfi 2019.06.21. 23:29:43

@bElannaTorres:

"Nekem meg velük , főleg ha erőszakosak és nagypofajuak is mellé"

Kasza Tibi?
Balázs?
Bochkor?
:)

csakférfi 2019.06.21. 23:33:07

@BiG74 Bodri:
Ezt nem tudom kihagyni!

"az erőszakos polgárpukkasztó homoszexuálisok mindenkinél kiverik ugyan a biztosítékot, de ne tegyünk már úgy, mintha csak ez lenne"

De minden hetero férfi...akár veri a melegeket,akár csak kerüli.......homofób.
Logikai bukfenc éjjel fél tizenkettőkor.
:) ;)

BiG74 Bodri 2019.06.21. 23:35:32

@csakférfi:
Aludnia kellene már, fáradtnak látszik!

csakférfi 2019.06.21. 23:40:59

@BiG74 Bodri:
Jó..........megyek!
Holnap túlóra!
Amúgy összetörtem a meggyet és felöntöttem cokorral ...vízzel.
Hadd forrjon! Amíg itten a "világ" dolgaival foglalkoztunk.....elméletben!
Szóval ....iszom majd az egészségetekre....ti "toleráns" férfiak.....és melegek!
:) :)

BiG74 Bodri 2019.06.21. 23:43:06

@csakférfi:
Köszönöm! Jó pihenést! Jó éjt!

bElannaTorres 2019.06.21. 23:43:23

@csakférfi: ebből kettőtől hánynom kell, Balázsrol nem gondolnám hogy homofób , őket azért szoktam néha hallgatni, de nem mindenben értek egyet vele. Pl van ez a homeopátia rajongása stb

Gendibal UK 2019.06.21. 23:43:26

Csak egy kérdésre szeretném, ha válaszolnának mindazok, akik "természetellenesnek" vagy "betegségnek" nevezik a homoszexuális hajlamot:
Nem csak az emberek között, hanem tudvalevőleg az állatvilágban is elterjedt - igen meglepően magas százalékban. Ezzel nem mondtam újat senkinek sem, tudom.
De vajon miért van ez így? Minden ilyen egyed beteg lenne?
Ezek szerint az állatvilágban 4%-tól 60%-ig terjedő mértékben betegek azon fajok példányai, ahol ez előfordul?
Nem lehetséges, hogy ez mindössze a természetnek velejárója, csak fogalmunk sincs, hogy mi a szerepe a jelenségnek?
Ne gondoljuk már olyan nagyon okosnak magunkat... Valljuk be: sok mindent tudunk ugyan a természetről, de közben valójában alapvető dolgokról a leghalványabb fingunk sincs...
És lehet nagy hangon nevelésről, "megfertőzésről" és hasonló baromságokról beszélni... de ez akkor is egy befolyásolhatatlan jelenség marad.
Megjegyzés: Gyerekkoromban - játékból - rajtam is volt lányruha (egyszer), sőt, tizenévesen, évekig sokan lánynak néztek... szép arcom volt... akkor még :-) De később, miután felnőttem, soha nem volt sem gondolatom, sem álmom, amely homo hajlamra utalna.
S mindezekkel együtt felháborítanak a végtelenül primitív, szűklátókörű, viszont hűdekib**zottul magabiztos kijelentők, akik marhára tudják ám, hogy mi a betegség és mi a természetes.
Ha már természetességről beszélünk, akkor a társadalmi elvárások elképesztően magas hányada nem "természetes" viselkedési normákat kíván.
Szóval csak óvatosan a "mi a természetes" kijelentésekkel, tanult és tudós barátaim...

Che21 2019.06.21. 23:53:39

"Azokban, akik megverik azért, mert zöld a szeme és nem barna, azokban, akik csak úgy poénból, erőfitogtatásból, akármiből összerugdossák az utcán."

Nem szép dolog cigányozni, főleg egy ilyen blogon.

fércnél maradandóbb 2019.06.22. 00:01:15

Nem lehet jó ilyen forró időben egy meleggel együtt lakni.

Szerezzen be inkább egy légkondicionálót!

M1nd3gy 2019.06.22. 00:18:48

A homoszexualitás betegség, mindegy, hogy elfogadod-e vagy sem, sajnos ez van. Régebben nevezték "fajtalanságnak" is, ugyanis ha egy ember nem a fajának (férfi-nő) megfelelően viselkedik az természetellenes, ugyan úgy mintha kiskutyának képzelné magát vagy szitakötőnek. Őszintén ki szerint normális az, ha egy vén kopasz buzi 10-éves kislánynak öltözik, és úgy illegeti-billegeti magát, mintha szépnek (kellene) látszódnia. Ez egy eltorzult viselkedés. Ha valami természetellenes gyógyíthatatlan betegség, akkor a struccpolitika nem célravezető, ergo dugd a homokba a fejed=ez nem betegség. Ettől nem fog meggyógyulni, bár vannak akik szerint a homokosság gyógyítható, személy szerint nem hiszek benne, nem láttam senki idáig akit ki lehetett volna gyógyítani ebből a betegségből. Véleményem szerint azért éri őket ennyi támadás, mert a társadalom jelentős része rendkívül visszataszítónak találja a jelenséget, és nekem is kifordul a gyomrom ha két férfit látok csókolózni, bár én nem érzem azt, hogy tennem kellene ez ellen valamit hiszen ez az ő súlyos problémájuk. Megértem, hogy borzasztó lehet úgy leélni egy életet, hogy egy fiú egy punci helyett egy szőrös segglyukat talál vonzónak, de könyörgöm ne kerekítsetek már ennek ekkora vircsaftot mert attól undorítónak még undorító marad, függetlenül attól ha valakinek ez teszik és természetesnek tartja...

csakférfi 2019.06.22. 04:42:23

@bElannaTorres:
Homeopátia.....Balázsnak?
Nem is tudtam.
Mekkora tévedés.....
Mármint a homeopátia.
Amúgy ezen felsorolt alakokat a nejem is rühelli.
Nem tartja őket komoly férfiaknak.
Csak megemlítettem.
:)

MACISAJT 2019.06.22. 07:12:08

A ballibák egyik legnagyobb hazugsága az hogy a konzervatív jobboldal nem vesz tudomást a homoszexuálisokról, arról hogy ők léteznek. Dehogynem.
Viszont 1. magán(y)ügyüként kezeli 2. nem állunk bele minden hullámhosszon az aberráció terjesztésébe, dicsőítésébe. Mert ha elnézzük a ballibák propagandáját, lassan az az érzésünk hogy szégyen normális heterónak lenni...

Ugyanis a buziság egy hálószobai , mondhatnám magán(y)ügy.
Félreértés ne essék, azt sem szeretném, ha heteroszexuálisok vonulnának évente az Andrássyn, hatalmas kamionokkal, kifestve, nagy táblákkal hirdetve hogy mennyire szeretik a másik-ellenkező- nem pináját( farkát, kinek mijét).
Az persze igaz hogy a gyomrom kifordul amikor látom ezeket a exhibicionista homoszexuális nyomorultakat kifestve, seggükben tollboával magukat "büszkeséggel" vonulni évente egyszer...de ettől még nem megyek ki őket tojással dobálni, hanem elkerülöm a helyszínt.

Az agyonvert ballibák mércéje viszont hagyományosan kettős( ha nem többszörös).
Ugyanis pl. Milo Yiannopoulos félig zsidó és buzi is. Mondhatnám, ettől még szeretnie kellene őt von Haus aus a ballibáknak.De nem.IMár felhánytorgatják neki , magas erkölcsi mércével(muhaha) a buziságát meg azt hogy pedofíl kijelentéseket is tett, pihá és fuuj...
Bezzeg mikor a hasonlóan zsidó és pedofil Cohn-Bendit bukott le, akkor őt ünnepelték a ballibák, mondván hehe de jól beolvasott az EP-ben Orbánnak, ő a mi emberünk...

Szóval: a nemiségét tartsa meg mindenki a saját hálószobájában.
És ha már vannak olyan szerencsétlenek( márpedig vannak), akiket a Jóisten azzal vert meg hogy saját nemük képviselőinek ánuszához vonzódnak, fene a gusztusukat... akkor egy deklaráltan konzervatív felfogású állam illetve annak képviselői legalább ne végezzenek közpénzen buzi propagandát.
Szerintem.

acycloren 2019.06.22. 07:21:19

Én ismertem több homoszexuálist is. Volt osztálytársam, több munkatársam is ilyen.
Ami egy idő után taszított bennük, az nem az volt, hogy szerették szerették a farbatoszást. Hanem hogy semmi más képességük, skilljük, tudásuk, elért eredményük nem volt. Tanulni nem voltak hajlandóak, a homokos osztálytársam egy skizó srac volt, folyton lógott a suliból, intézetbe került, megszökött, a 8 általánost végül kijárta, mert átrugdosták a tanároky mert senki nem akarta, hogy továbbra is az iskolában rontsa a levegőt.
Egy munkatársam (külföldi munkahely) férfi munkatársakat zaklatott, én nem jelentettem, de mások igen, ki is rúgták.
Egy másik munkahelyen a homokos férfi munkatársam mások háta mögött áskálódott, pletykált, folyton hátbaszúrt másokat, keverte a szart, mindent kritizált, de ő maga kerülte a munkát. Igazi primadonna, drama queen volt, mint egy gonosz r!banc valami brazil szappanoperából.
És mind ápolatlan volt, rohadó fogakkal, testszaggal, kettő közülük kórosan elhízott, egy meg csontsovány volt, igazi idegroncsok.
Az, hogy szerettek volna farba toszva lenni, a legkisebb baj volt velük.

enrikokaruszo 2019.06.22. 08:10:19

minden társadalom addig működik, amíg a természetes önfenntartásának határait át nem lépik devianciái
ilyenek az oltásellenesek, a gyermeket nem vállalók, közterhek, közös felelősségeink alól önmagukat mentesítők
ilyen magatartásokat a társadalom el kell viseljen, de ünnepelt példaként piedesztálra nem állíthat

Punxsutawney Mormota 2019.06.22. 08:45:15

@MAXVAL bircaman közíró: Birca, drága hazaáruló beépített KGB-s barátom... Engedd el ezt a témát. Egyszer már beletörött a bicskád, amikor felsoroltam neked, hogy a főemlősök között is meglehetősen gyakori ez az állapot, amit Te betegségnek nevezel. Mondjuk, ha ez "betegség", akkor nem tudom, hogy minek kellene titulálni azt a csökött, beszűkűlt létformát, amelyben bizarr lényed leledzik ;-)

Punxsutawney Mormota 2019.06.22. 08:46:18

@acycloren: Aham, nagyon otthon vagy a témában. A főemlősöknél milyen korai behatás van? Mesélj még, kérlek :D :D :D

Punxsutawney Mormota 2019.06.22. 08:47:56

@MAXVAL bircaman közíró: Te tényleg nagyon toleráns vagy, hazaárulókám. Ja, nem is... Inkább küldözgesd a jelentést Putyinnak, KGBirca!

Punxsutawney Mormota 2019.06.22. 08:49:11

@MAXVAL bircaman közíró: Ha elbuktam a vitát, azt jelenti, hogy kiborulva kurvaanyáztál, akkor igen :D :D :D
Egy szegény, bűszűkült egyed vagy. Ennyi. Semmihez nem értesz, de minderől van véleményed.

Punxsutawney Mormota 2019.06.22. 08:54:39

@MAXVAL bircaman közíró: Vedd be a gyógyszereidet, előfordult már, nem is egyszer, drága Bircabaszó barátom.:D

randomgenerator 2019.06.22. 08:56:56

@DarthVader: azért jelenleg a homoszexualitás inkább a jómódúak hobbija. ugyanezt szokták felhozni a homoszexuális párok örökbefogadásával kapcsolatban is ("ugye jobb az egyetemet végzett orvos/mérnök pár mint a 4 osztályos alkoholista heteró??" - igen, annál talán...)

Proud Mary 2019.06.22. 09:00:52

@Punxsutawney Mormota: nem kurvaanyázott, tényleg leszerepeltél és beégtél ott, majd elővetted a másik nickedet

BiG74 Bodri 2019.06.22. 09:05:40

@csakférfi:
Ha már a wikiről idéz, talán tessék átolvasni jobban, mert ezek a kiragadott részek, így önmagukban hazugok, bezony.

Sokan bizonyítják itt, hogy egyszerűen csak abnormális módon félnek, irtóznak a homoszexuálisoktól, meg valamiért a homofób kifejezéstől, ha rájuk alkalmazzák.
Van itt akit meleg molesztált, van aki saját bevallása szerint csak olyan meleget ismert aki szimplán undorító volt, elismerten nem a szexuális orientációja miatt. Tipikus jegyekkel rendelkeznek, de nem homofóbok, mert izé az a fóbia is betegség, vagy mi...
@Denise Hogyisdugják:
Teljesen normális korrekt megfogalmazás. Emberi, minden belemagyarázott, bölcsen elmondom a tutit nélküli. Egy ilyen témában ez egy párbeszédre alkalmas komment.

Van egy ikerpár munkatársam. Az egyiknek két szép fia van, a másik meleg. Mind a kettő klassz ember, embereket irányítanak, szakmájukban elismert keresett emberek. A meleg inkább társasági ember.
Most ezek alapján mondjam ki, hogy minden homoszexuális ilyen? Vagy mondjam inkább, hogy a sokféleség a melegekre is igaz. Emberek, akik csak a szexuális irányultságukban különböznek, de néhány embernek ez már elég az utálathoz. A múltkor az ismerősöm szarrá taposott a kertemben egy üregi pókot, mire megakadályozhattam volna. Miért kellett ez, kérdeztem. Mert irtózom tőlük! Araknofóbiád van? Dehogy is! Csak gyűlölöm őket!

GFR 2019.06.22. 09:06:59

@MACISAJT: "Szóval: a nemiségét tartsa meg mindenki a saját hálószobájában."
Ezen elmélet szerint akkor te se provokáld a többieket azzal, hogy megfogod a feleséged/barátnőd kezét a nyílt utcán, ne adj neki csókot a parkban, mikor sétáltok, vagy épp elbúszúztok a vasútállomáson.
Beláthatod, hogy a legtöbb meleg , leszbikus, stb. pár csak annyit szeretne, hogy a fentebb leírtak miatt ne érje őket támadás. Abba nem megyek bele, hogy gyerekvállalás, házasság, stb.
Ez egy meddő vita és kérdéssor. Legalábbis a mai társadalmi viszonyok között.
Az én kérdésem leginkább az lenne, hogy miért kell gyűlöletet szítani?! Nem kell szeretni a másikat, de nem is kell gyűlölni.

GFR 2019.06.22. 09:16:30

@csakférfi: Én a genetikát kizárnám.
Emberel vagyunk...tehát ne hivatkozzunk "állatoknál is előfordul" tézisre.

Szakértő orvos vagy talán? Vagy kiterjedt kutatást végeztél ezen a téren?
A statisztika szépen mutat, de összességében nem lehet tényként kezelni. Halvány lila fingunk sincs, hogy miért alakul ki a homoszexualitás és de hivatkozhatunk arra, hogy állatoknál is elfordul. Az ember is egy főemlős, csak beszél, gondolkodik. Tisztelet a kivételnek.

Fülig José 2019.06.22. 09:22:03

@GFR: megmondom én neked: egy fitymafan 2 állapotban leledzik
a) retteg
b) gyűlölködik
a második egyenesen következik az elsőből.
ezt lehet könnyen kihasználni pl. politikai célok eléréséhez...

acycloren 2019.06.22. 09:29:41

@Punxsutawney Mormota: Főemlősöknél? Mondjuk az emberhez legközelebbi élő főemlősfajnál, a bonobóknál teljesen természetes a homoszexualitás és a pedofília. A behatás a felnőtt bonobók közeledése. A fiatal egyedeket bevonják a szexuális játékaikba és így azok belenevelődnek a pedo és homo viselkedésbe. A bonobóknál az is érdekes, hogy a csimpánzokkal ellentétben rendkívül békések a csoportjaik, nincsen sok agresszió, mert a szexet a feszültség levezetésére és a csoport összetartásának erősítésére is használják.

Tehát nem mondom, hogy homoszexualitás és a pedofília természetellenes lenne, hisz természetes, tanult viselkedésformák. A főemlősöknél (bonobók) és az embernél is jelen vannak.

Én nem a homokosokat vagy a pedofileket ítélem el, hanem azt, hogy valakinek semmi más tehetsége nincs, ezért a szexuális irányultságát teszi meg központi kérdésnek, ezzel azonosítja magát.
Sose találkoztam heteroszexuálissal, aki ahelyett, hogy tanult volna vagy a szakmájában akart volna előrelépni, a hetero identitását lobogtatta volna. A homokosok közt az a leggyakoribb, hogy egy nagy senkik minden területén az életnek és azzal akarnak középpontba kerülni, hogy folyton felhozzák, hogy ők homokosok és ezért különlegesek.

GFR 2019.06.22. 09:30:08

@Fülig José: @GFR: megmondom én neked: egy fitymafan 2 állapotban leledzik
a) retteg
b) gyűlölködik
a második egyenesen következik az elsőből.
ezt lehet könnyen kihasználni pl. politikai célok eléréséhez...

Igen retteg, mert igazságtalanul érik attrocitások és a gyűlölet gyűlöletet szűl. Sajnos egy véget nem érő körforgás, amit csak azzal szakíthatunk meg, ha megtanítjuk a fiatalságot és a gyerekeket NEM gyűlölni.
És igen egyet értek. Kihasználják az ember végtelen butaságát.

Fülig José 2019.06.22. 09:35:05

@GFR: félreértesz. fitymafan= fideSScsicska. a bulgárbééégető, a mackópajti meg az éheslóf.sz. a hétvégi csatársor. össz IQ kb. 20... sok sikert a meggyőzésükhöz... ;-)

GFR 2019.06.22. 09:36:08

@acycloren: "A homokosok közt az a leggyakoribb, hogy egy nagy senkik minden területén az életnek és azzal akarnak középpontba kerülni, hogy folyton felhozzák, hogy ők homokosok és ezért különlegesek."

Mégis hány homoszexuálist ismersz, hogy ilyen következtetést vonsz le?

MACISAJT 2019.06.22. 09:36:13

@GFR: "Beláthatod, hogy a legtöbb meleg , leszbikus, stb. pár csak annyit szeretne, hogy a fentebb leírtak miatt ne érje őket támadás. Abba nem megyek bele, hogy gyerekvállalás, házasság, stb."

Hát ez az. Hogy ebbe nem mész(mentek) bele. Pedig. És ne csodálkozz hogy mivel igenis vannak olyanok akik ilyesmibe és sok másba is "belemennek", az emiatti társadalmi többségi ellenérzések a viszonylag normális homoszexuálisokat is negatívan érintik.
Példa: hány homoszexuális él az országban? Olvastam 400 ezres adatot is.
És a pride-on hányan vonulnak? Ennek elenyésző része.
A többségük ugyanis felfogta hogy ezzel az agresszív liberalfasiszta exhibicionizmussal csak maguk ellen hangolnak...

Helga Beauty Salon 2019.06.22. 09:39:46

Én átérzem a poszter problémáját, hiszen magam is borzasztó lelki krízisben vagyok!
Férfi létemre nőnek képzelem magam, viszont leszbikus vagyok, így nőkkel kefélek! Szimpi vagy poszter, téged is sunáználak!

GFR 2019.06.22. 09:44:06

@Fülig José: meggyőzni? Tudom, hogy esélyem sincs. Nem is célom. Csak értetlenül állok azelőtt, hogy ezek az emberek hogyan jutottak el idáig. De igazad van. Vitába és érdemi beszélgetésbe csak bizonyos IQ felett érdemes belemenni. De tényleg hajt a kívácsiság, hogy mi játszódhat le a fejükben! Mi kell ahhoz, hogy vallássos meggyőződéssel higgyenek pl a fideSS-nek vagy vallássos meggyőződéssel gyűlöljenek bárkit.

csakférfi 2019.06.22. 09:44:33

@GFR:
Nem vagyok orvos....sem nem kutató.
Csak egy férfi.
Aki szereti a nőket. Kébytelen ítélkezni és gondolkodni.....mivel ha gondolkodsz,akkor döntesz is.
Én így döntöttem.
A homoszexualitás mentális betegség.
Tegnap felvetettem.....
Kivették a homoszexet a betegségek listájából.
Addig nem volt homofóbia...csak netto undor.
Most már az addig teljesen természetes velem született "undor" is betegség.
Csak azért hogy a buzilobbi jól érezze magát.

www.psypost.org/2017/06/straight-mens-physiological-stress-response-seeing-two-men-kissing-seeing-maggots-49217

Márpedig az undor természetes. Meg véd a bajtól.
A homoszexualitás nem természetes.
Csak bajt...vitát....gyűlöletet szít.

kolomparlole1114 2019.06.22. 09:47:07

Ha meleg a csávó, akkor hideg vÍzzel kell borogatni hogy lehűljön.

csakférfi 2019.06.22. 09:48:01

@GFR:
"De igazad van. Vitába és érdemi beszélgetésbe csak bizonyos IQ felett érdemes belemenni"

Nyilván neked az egeket veri az IQ-d.
Nekem meg nem.
Ugyanúgy gyűlölöd az undorodó heterókat,mint én a buzikat.
Gratula.....ehhez nem kell IQ.
Cdak józan ész.
Nem vagy különb....csak te hiszed.

GFR 2019.06.22. 09:51:20

@MACISAJT:
Az a legnagyobb baj, hogy lehetne értelmes vitát és értekezést folytatni a házasságról és a gyerekvállalásról, de mindkét fél támadásnak és harcnak tekinti a kérdést.
Egy normális társadalomban a vita nem a gyűlölködésről és nem uszításról szól. Érvek, ellenérvek kultúrált magatartás, stb.
De ez a baj ebben a világban. Többségben vannak a rosszindulatú emberek, ami mellé ráadásul párosul a mérhetetlen butaság. Ld a birka megnyílvánulásait.

kolomparlole1114 2019.06.22. 09:54:22

@csakférfi: Betegség az amit el lehet kapni. Ez inkább egy veleszületett degeneráció, mint a 3 láb, 2 ujj, sziámi iker, stb. ezek ilyenek, megváltozni se fognak, max ha nagyon basztatják őket, lesz egy kamu feleségük, lehetőleg leszbikus, aztán azok is elvannak anélkül hogy fasz érné a pinájukat. Ezzel nincs is semmi baj, buzuljanak egymás között, csak nekünk ne kelljen ezt végignézni. Ahogy féllábúakat, leprásokat, úgy csükolózó szőrős szájakat se szívesen nézegetek, mert kihányom a reggelit. A buzik is vegyék tudomásul hogy ez nem természetes állapot (nem azért mert 1-2 pedopap azt mondja, hanem mert nem ez az élet rendje), és ne mutogassák a degenerációjukat, ne vonagoljanak buzikamionokon, páviánnak öltözve, ne szopják le egymást a villamoson, mert ez a többségi társadalmat jogosan irritálja. Pont mint egy odaszaró-odahugyozó hajléktalan. Buzulni csak a 4 fal között szabad, és csakis buzikkal egymás között, minket ne is próbáljatok meg felszedni. Akkor békesség lesz, egyébként meg szélsőjobbos pogromok.

Helga Beauty Salon 2019.06.22. 09:59:39

@GFR:" Az a legnagyobb baj, hogy lehetne értelmes vitát és értekezést folytatni a házasságról és a gyerekvállalásról,"

Komám, te rosszul ülsz a műpéniszen! Értelmes vitát értelmes ügyről lehet folytatni, márpedig a homokosok házassága és gyermekvállalása nem az! Sőt már maga a vita is kivitelezhetetlen, mert az csak egyenrangú és épelméjű felek között lehetséges!

GFR 2019.06.22. 09:59:58

@csakférfi: Kénytelen vagy ítélkezni? Ki kényszerít rá? Úgy döntöttél, hogy a gyűlölködés útjára lépsz. Ne lepődj meg, ha téged is gyűlölni kezdenek.
Akármi miatt is gyűlölöd a melegeket, neked nem kell tovább szítani. Egy homoszexuális, legalábbis a nagyon nagy része nem keresi a bajt, a vitát. Nem is gyűlölködik. Sajnálatos, hogy az alapján a néhány felvonuló miatt alakul ki az emberekben egy ennyire eltorzult látásmód. Ez is mutatja, hogy mennyire buta a társadalom és az ember maga.
Ezzel az erővel az összes kislány félhetne a felnőtt férfiaktól, mert néhányukat kiskorukban molesztált a nagybátyja vagy a szomszédja.

Helga Beauty Salon 2019.06.22. 10:02:30

@kolomparlole1114: "Betegség az amit el lehet kapni."

Mint a szemtengelyferdülés ugye?

Fülig José 2019.06.22. 10:02:57

@Helga Beauty Salon: nna már csak te hiányoztál, agyzseni... nyilván nálad a bölcsek köve hogy eldöntsd, mi az értelmes és mi nem.
ja, dehogy
csak egy nyomorult fideSSnáci vagy, erősen korlátolt elmével. nna húzzál ki megetetni a disznyaukat paraszt, pofát meg sutba! majd a patkánylovag szól ha menni kell vonulni.

GFR 2019.06.22. 10:04:57

@Helga Beauty Salon: Sőt már maga a vita is kivitelezhetetlen, mert az csak egyenrangú és épelméjű felek között lehetséges!

Ugye nem magadat tartod épelméjűnek? Egy épelméjű ember nem gyűlölködik.

csakférfi 2019.06.22. 10:05:55

@GFR:
Mondd ötegem Te nem érted amit olvasol?
Te is gyűlölsz engem...meg a buzik is.
Normálisan undorodom a rothadó hústól...meg a buziktól...gyilkosoktól...stb.
Erre Te arra kérsz nyomjam el ezt az undort a Te és a szeretett kisebbség érdekében.
Isteni logika...hol tanultad?

pizo 2019.06.22. 10:08:36

@MAXVAL bircaman közíró: Már ide is IRNOD kell? Kötelezett rá a pártközpont?

Amúgy meg a nem homoszexuálisok valahogy tudat alatt viszolyognak a "másoktól" Ez kicsit minden heteroszexuálisban benne van, de van aki alig figyel rá, nem is érdekli nagyon ez az érzés, az egyszerűbbek, erőszakosabbak pedig nem is akarják ezt elnyomni magukban, örülnek hogy egy különbözőt bánthatnak. Kiélik a saját frusztrációjukat.
A különbözőség nemcsak nemi irányultság lehet, hanem politikai preferencia is (húzzon el az országból az összes nem fideszes - figyelsz birca?), vagy akár autóhasználat (pl. bunkó BMW-sek).
Amúgy pedig nem az öltözködés váltja ki az ellenérzést (férfi vagyok, mégis általában hosszú a hajam, hordok néha fura színű pólókat, de soha nem ért emiatt atrocitás, mert nem érzik rajtam a másságot).
Kedves blogoló, te az emberek legmélyebb ösztöneit - amik a túlélés érdekélben alakultak ki kb. 2 millió év! alatt, és amik a mai társadalmi-környezeti viszonyok között már idejétmúltak, csak az evolúció lassú - akarod megváltoztatni. Megsúgom, hogy nehéz lesz. Sajnállak mint szülőtárs, de a tanácsom az lenne, hogy nem kell a fiadnak kifelé feltétlenül mutogatni hogy "más" (én sem mentem ki normál forgalomba a horogkeresztes motorkerékpérommal - nem vagyok náci, veterán jármű volt - mert tudtam hogy komoly következményei lehetnek) és akkor neki, és neked is jóval könnyebb lesz.

Zoli

Fülig José 2019.06.22. 10:10:52

@GFR: mint látod, ezeknek a fejében semmi nem játszódik le, mert csak a sötétség létezik benne. mindegyik szerencsétlen nyomorult a sajat elbaszott, kilátástalan élete miatt hibáztat mindenkit. migráncsot, buzit, brüsszelt, stbstb. ezt kapták a királyuktól, mint lehetőséget. hogy óbégathatnak, fröcsöghetnek nyakra-faszra, még a tévébe is beengedik őket (mit engedik, saját egészestés őrjöngésük van!)
ettől a 2.5 millió kilátástalan, menthetetlenül ostoba állattól világ nyilván nem fejlődik vissza, még a fejlődés iránya és sebessége sem módosul, de ők így érzik jól magukat. hadd tegyék. scheissdruf.

csakférfi 2019.06.22. 10:10:55

@GFR:
"
Ugye nem magadat tartod épelméjűnek? Egy épelméjű ember nem gyűlölködik.
"

Honnan veszed?
Most linkeltem be a kutatási eredményt az undorról.
Te mindent és mindenkit szeretsz?
A buzikat is?

GFR 2019.06.22. 10:33:59

@csakférfi: Te mindent és mindenkit szeretsz? A buzikat is?

Nem szeretek mindenkit, de nem is útálom. Ez a különbség kettőnk között. Téged sem utállak, csak nem értem, hogy miért kell a saját undorodat és gyűlöletedet kivetítetni és terjeszteni.
A logikád szerint a homoszexuálisok maradjanak a négy fal között. Akkor a te undorod és gyűlöleted is maradjon a négy fal között. Ez egy adok-kapok játék. És nem a homoszexuálisk kezdték a gyűlölködést. Tény, hogy mindkét fél elrontotta, de ez csak annak tudható be, hogy nem volt megfelelő a kezdeti kommunikáció és ez csak romlott.
Ha olyan marha nagy és jó embernek hiszed magad, akkor be kellene látnod, hogy a te utad sem vezet célra. Hozzáteszem a másik oldal sem. De épp ezen kellene változtatni. Tanulni, kommunikálni, nem a szélsőségek felé húzni, hanem megtalálni a középutat. Ez lenne az ideális társadalom egyik alappillére.
Nem tudom mennyire vagyok naív, hogy még hiszek ebben és azt sem, hogy mennyire vagy befogadó a hasonló elvekkel. Csak bízom benne, nem a szélsőségekre fogod nevelni a gyermekeidet.

Helga Beauty Salon 2019.06.22. 10:34:01

@GFR:" Ugye nem magadat tartod épelméjűnek? Egy épelméjű ember nem gyűlölködik."

Egy épelméjű ember felismeri a társadalomra veszélyes jelenségeket és egészséges életösztöntől vezéreltetve elutasítja és gyűlöli azokat!
Itt egyébként nem a homokosok a veszélyesek ismét, hanem a nevükben nyüzsgő idióták, akik terrorizálják a társadalmat! Ismerek homokosokat, egyik sem ekkora barom mint pl. te is vagy. Egyébként annyira átlátszó hogy ez is csak egy ócska libsi provokációs kampány! Ma a homokosok, tegnap a hajléktalanok, azelőtt a migránsok, valamint a többi téma, úgymint az egyház, metoo, feminjzmus, mittudomén és annyira látszik hogy csak a szarkeverés a cél, összeugrasztani mindenkit mindenkivel! Na ezeket az aktivistákat gyűlölöm és ideje leállítani őket és helyükre tenni, meg az agyukat is! A tiédre is ráférne ahogy elnézem.

GFR 2019.06.22. 10:37:04

@Fülig José: Tudod nem sokat kommentelek, de néha olvasom őket. Egy szóval annyit tudnék leírni, hogy félelmetes. Ha ezek az emberek a valóságban is ennyire egybites gondolkodók, akkor nagy bajban van a világ.
Eszembe jut a Hülyék paradicsoma című amerikai film. Jó úton haladunk :)

teéjesenmindegy 2019.06.22. 10:39:46

@GFR:
" Egy homoszexuális, legalábbis a nagyon nagy része nem keresi a bajt, a vitát. Nem is gyűlölködik. "
Gondolom ezek ének szépen békében, és a kutya nem szól hozzájuk.

"Sajnálatos, hogy az alapján a néhány felvonuló miatt alakul ki az emberekben egy ennyire eltorzult látásmód."
És ez kinek köszönhető? Már bocs, az a buzikarneválnak a neve, hogy meleg büszkeség, ugye? Itt a lehetőség, hogy megmutassák, hogy mire büszkék, hogy milyenek, ugye? Erre elkezdenek dugni papi csuhában a platón. Akkor ilyenek, nem? Nem más fogta rájuk, ők mutatták meg.

Milyen lenne, ha a cigány büszkeség felvonulásán a nézőket kirabolnák, lenne egy tucat késelés és ellopnák a táblákat az Andrássy úton? Nem pont megerősítenék a sztereotípiákat?

GFR 2019.06.22. 10:40:04

@Helga Beauty Salon: Társadalomra veszélyes jelenség??? Úgy gondolom, hogy a legnagyobb veszélyt épp te jelented a hőn áhított társadalmadra.

teéjesenmindegy 2019.06.22. 10:42:31

@GFR:
"Akkor a te undorod és gyűlöleted is maradjon a négy fal között."
Szóval csakférfi el szokott menni buzibárok környékére, hogy ott hányjon, meg rázza az öklét?

GFR 2019.06.22. 10:43:08

@teéjesenmindegy: Fentebb már kifejtettem @csakférfi- nak.
A legnagyobb baj, hogy egyik fél sem hajlandó kultúráltan kommunikálni.

Jankove 2019.06.22. 10:45:24

@BiG74 Bodri: "Sok meleget megvertek, megaláztak már, pedig titkolta, csak kitudódott."

Jaj, ugyanmár, ez urban legend, legalábbis Magyarországon biztos. Ahol ilyenek történnek, ott utcára se mernének menni, nemhogy büszkeség hónapot tartani felvonulással. Ráadásul mivel a témakör állandóan aktuális, az emberek többsége márcsak fel sem húzza a szemöldökét rá. Magyarországon nyugodtan kijelenthetjük, semmilyen bántódása hátránya nem származik senkinek PUSZTÁN abból ha meleg. Coming out pedig legfeljebb celebek esetében jelent 3 napig tartó intenzívebb bulvárérdeklődést, egyébként a kutyát sem érdekel. Itt szokás szerint egyéni szociális problémákról beszélünk, amit egyesek keresztként a társadalom nyakába próbálnak akasztani. Csakhogy az nem járható út, hogy megpróbálunk az egész társadalomból egy nagy összefüggő szivárványszínű katyvaszt csinálni, csakhogy ne tűnjenek benne annyira fel a problémás elemek.

pizo 2019.06.22. 10:49:16

@teéjesenmindegy: A gondoskodás, gyengédség adott esetben szintén a túlélést segítette, segíti. Nem férfiatlan az, aki gondoskodó. Ez megint azok beütése, akik bizonytalanok magukban , és mutogatniuk kell mennyire férfiasak, ezért rondán beszélnek, agresszívek, túlzottan gyúrnak, verekednek.

Zoli

csakférfi 2019.06.22. 10:51:33

@GFR:
Az hogy Te nem ismered a 6 alapérzelmet az a Te IQ-dat minősíti.

"Öröm, bánat, düh, meglepődés, félelem és undor – e hat emberi alapérzelmet arcmimika alapján a pápuák ugyanúgy felismerik, mint a nyugati világ egyetemistái.

m.hvg.hu/tudomany/20110201_mero_laszlo_hat_alap_erzelem

Zagyválsz...logikátlan az érvelésed.
Passz!

GFR 2019.06.22. 10:51:47

@teéjesenmindegy: Szóval csakférfi el szokott menni buzibárok környékére, hogy ott hányjon, meg rázza az öklét?

Látod erről írok. Egyből szélsőséges támadás. Nem tudom és nem is érdekel, hogy csakférfi mit csinál, de ha ő és te, meg a hozzád hasonló szélsőségesek hangsúlyozom, a másik oldal, a meleglobbi is, visszább vennének és kialakítanának egy normális hangnemet, talán valamelyest javulna a kommunikáció.
De így!? Naív voltam, mikor azt hittem, hogy lehet értelmesen is beszélgetni egy témáról, ami akár tetszik,akár nem jelen van a társadalomban.
Látszik, hogy az oktatási rendszerünk sokmindenre megtanít, de a vitakultúrára egyenlőre még nem.

pizo 2019.06.22. 10:53:16

@Jankove: Mo. a világ 10-15 legbiztonságosabb országa között van. Ritka hogy itt az utcán csak úgy megtámadjanak valakit. Persze előfordul, épp ezért hír is.

hvg.hu/gazdasag/20170705_magyarorszag_globalis_beke_index

Zoli

GFR 2019.06.22. 10:56:57

@csakférfi: Értem az undorodat és a félelmedet, a dühödet, de ha mellé intelligens lennél, akkor nem terjesztenéd. Miért jó neked, ha azt látják rajtad, hogy egy gyűlölködő ember vagy?

csakférfi 2019.06.22. 10:57:00

@GFR:
Baszki......ennyire lenézed a vitapartnereidet?
Te támadsz az IQ-val.
Ráadásul a 6 alapérzelemmel sem vagy tisztában.

". Ez is mutatja, hogy mennyire buta a társadalom és az ember maga."

Ezt írtad.
Te nem ítélsz?
Nem minősítesz?
Oregem......minek képzeled magad.

csakférfi 2019.06.22. 10:58:58

@GFR:
Ééén terjesztem?
Megbuggyantál?
Velünk születik......nem olvastad?
Pápuától az egyetemistáig megértik.

GFR 2019.06.22. 11:03:16

@csakférfi: Először is nem minek, hanem kinek. Ember vagyok, nem egy tárgy. És mint minden ember nekem is megvan a véleményem.
De ha én gyűlölök valamit, vagy valakit, akkor nem várom el a többiektől, hogy kövessenek ebben. Pláne nem uszítok.
És igen sok vitapartnerem lenézem, mert mint te is, csak haraggal tudsz bármit leírni, ha az nem egyezik a saját elképzeléseddel.

csakférfi 2019.06.22. 11:05:23

@GFR:

"Miért jó neked, ha azt látják rajtad, hogy egy gyűlölködő ember vagy?"

Undodom azoktól is akik megmondják mit,hogyan,mikor érezzek.
Mivel én sem erőltetem hogy masok mit érrzzenek.
Csak minősítem......hogy védjem a "seggem"
Érthető?

GFR 2019.06.22. 11:07:45

@csakférfi: Undodom azoktól is akik megmondják mit,hogyan,mikor érezzek.
Mivel én sem erőltetem hogy masok mit érrzzenek.
Csak minősítem......hogy védjem a "seggem"
Érthető?

Csak a sítlus nem mindegy.

csakférfi 2019.06.22. 11:08:54

@GFR:
Haraggal válunk el.
Na cső.
Az IQ-d lehet magas.
De sem magadat sem az embereket nem ismered.
Csá!

teéjesenmindegy 2019.06.22. 11:10:16

@GFR: Hát ez igaz, a vitakultúrától tényleg messze állsz.
Szélsőséges támadas az, hogy rákérdezek egy állításodra?
Miből jön le, hogy én "szélsőséges lennék"? Mi a normális hangnem szerinted, ha csendben hümmögök arra amit írsz és nem kérdezek vissza?

Te akarsz beszálgetni egy témáról, de ha bárki bármit szól akkor az szélsőséges?

Jankove 2019.06.22. 11:12:38

@Gendibal UK: "Nem csak az emberek között, hanem tudvalevőleg az állatvilágban is elterjedt"

Az hogy elterjedt, az igen erős ferdítés. Inkább fogalmazzunk úgy, hogy előfordul, csekély mennyiségben, de ott sem természetes.

GFR 2019.06.22. 11:16:51

@teéjesenmindegy: Miből jön le, hogy én "szélsőséges lennék"? Mi a normális hangnem szerinted, ha csendben hümmögök arra amit írsz és nem kérdezek vissza?

Ebből a mondatodból látszik, hogy szélsőséges vagy. Nem csak a fekete és fehér létezik.

teéjesenmindegy 2019.06.22. 11:17:22

@pizo: És én hol mondtam, hogy a gyengédség férfiatlan?

teéjesenmindegy 2019.06.22. 11:20:39

@GFR: Hallod, te egy idióta vagy. Érdemben nem tudsz a kérdésre válaszolni, de megmagyarázod, hogy mindenki gyűlölködik, és szélsőséges :D

teéjesenmindegy 2019.06.22. 11:22:36

@Jankove: HOgy a francba ne lenne elterjedt. Millió videó van, hogy a buzi császárpingvinek pávának öltöznek és felvonulást tartanak.

GFR 2019.06.22. 11:24:54

@MAXVAL bircaman közíró: A betegséget valami okozza, és mivel nem tudjuk, hogy a homoszexualitás miért van, így nagy bátorság kijelenti, hogy ez egy betegség. Pláne, hogy ezt lehet terjeszteni.
A társadalmat sem szertnék átalakítani, csak úgy élni benne, hogy ne legyen utálat tárgya például ha egy meleg pár csókkal és öleléssel köszön el egymástól a pályaudvaron. Hiszen joggal elvárható, hogy ha egy férfi-nő megteheti, akkor két férfi vagy két nő miért nem. Csak egy példa, hogy miért is küzdenek.

acycloren 2019.06.22. 11:26:26

@GFR: Ahány "férfi" homokossal közelebbi ismeretségbe kerültem (osztálytársak - 2, munkatársak - 2), mind pszichó, összeférhetetlen, buta, lusta, áskálódó, pletykás, nárcisztikus, hazudozó, emberileg nem épp kiváló személyek voltak. Nem nagy minta, de számomra ez jött le róluk.
Ismertem több leszbikust is, a legrosszabbak férfigyűlölők voltak, akik kötelező feladatnak érezték, a férfiak utálatát, a többi meg keményen dolgozó, nem túl szerencsés külsejű nő volt. De ők munkahelyen csak dolgoztak, mással nem nagyon foglalkoztak. Ellenben a homo férfiakkal, akik mintha egy hisztis, menopauzában ragadt nők lettek volna, akik hangulati ingadozásokat élnek át és összeférhetetlenek.
Nekem ez a tapasztalatom. Ha neked más, azt is elfogadom, te biztos csak kiváló homokos emberekkel találkoztál.

teéjesenmindegy 2019.06.22. 11:33:33

@GFR: Mert a férfi nő csókkal az emberek 95%nak nincs gondja, a férfi férfi csóktól az emberek 90%nak hányingere lesz. Azért.

Jankove 2019.06.22. 11:33:55

@GFR: „Tanulni, kommunikálni, nem a szélsőségek felé húzni, hanem megtalálni a középutat. Ez lenne az ideális társadalom egyik alappillére.”

Középút magyarországon, ugyanmár. Nemrég jártam a kedvenc barkácsboltomban, ahol –nem viccelek, nem túlzok- lassan több rokkantparkoló van, mint normál hely. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az ember egy negyed órát kőröz mire talál helyet, amíg a rokiparkolók ott árválkodnak üresen. Félre ne érts, én átérzem a fogyatékkal élők gondjait, de nem kéne baszki ennyire túltolni a biciklit. Bár itt inkább a megfelelési kényszer a probléma origója, míg a melegek esetében a kielégíthetetlen toleranciaigény. Én úgy gondolom, ma magyarországon a melegek nyitott kapukat döngetnek, már minden álmuk megvalósult. Élhetnek nyugodtan, vállalhatnak munkát, felvállalhatják az orientációjukat, vannak szórakozóhelyeik, és mivel a táradalom már aranylövést kapott a témakörből rendesen, márcsak össze sem súgnak a hátuk mögött, azaz leszarja mindenki az egészet magasról. De ez sem elég! Amikor azt halljuk, hogy a lobbi már átjutott az óvoda/iskola küszöbén is, és szegény gyerekeket is már elkezdték érzékenyíteni, gendersemlegesíteni, és elmagyarázni, hogy miért nem probléma, ha anyának meg apának is bajusza van, arra engedjék már meg hogy felhorkanjak!

Fülig José 2019.06.22. 11:34:54

@MAXVAL bircaman közíró: te, dagi? visszacsapni? muhahaha...
na tudd a helyed bulgár náci!

GFR 2019.06.22. 11:35:10

@acycloren: Látod te is és sokan mások itt követik el a hibát. Egy csoport néhány tagja alapján elítéli a csoport összes tagját. Sajnálom, hogy csak negatív élményed volt eddig. Hidd el, a többségünk ugyanolyan megbízható, dolgozó és normális ember, mint te.

Eugene Horse 2019.06.22. 11:35:19

@Jankove: úgy szeretném, ha egyszer valaki kifejtené értelmesen, összetett mondatokban ezt a bevett, idétlen elméletet. Téged miben, mire kényszerít a meleglobbi? Tavalyig csajokkal kúrtál, aztán jött a meleglobbi, és azóta férfiakkal kell csinálnod, vagy mi? Miben, mire kényszerítenek a melegek, ami neked nem jó vagy kényelmetlen? Hol laksz, dolgozol, jársz-kelsz te, hogy ennyit kell találkoznod a melegekkel? Tök örülnék a normális válaszoknak, de gondolom olyasmi lesz, hogy már a Barátok Köztben is buzik vannak, meg lassan kötelező lesz a buzulás, meg hogy az évi egy darab felvonulás miatt által téged buziskodásra kényszerítenek a buzik. Meg a gyereked látott egy buzit, és most félő, hogy buzi lesz, mert a buziság közismerten ragályos. Ja és: buzik.

teéjesenmindegy 2019.06.22. 11:38:57

@GFR: "Hidd el, a többségünk ugyanolyan megbízható, dolgozó és normális ember, mint te."
És ezt mégis mire alapozod?
Ismered az összeset és a munkahelyeiket is, vagy néhány tag alapján ítélsz te is, vagy elmondod azt amit feltételezel, mindenféle alap nélkül?

GFR 2019.06.22. 11:41:22

@teéjesenmindegy: Mert a férfi nő csókkal az emberek 95%nak nincs gondja, a férfi férfi csóktól az emberek 90%nak hányingere lesz. Azért.

Tetszik mikor számokat kevernek az érvekbe. Van erről valami kimutatás?

teéjesenmindegy 2019.06.22. 11:43:59

@GFR: Pont ugyanannyi kmutatás, mint a te elméletednek, ami alapján a buzik többsége dolgos, szorgos jó ember.

GFR 2019.06.22. 11:46:47

@teéjesenmindegy: És ezt mégis mire alapozod?
Ismered az összeset és a munkahelyeiket is, vagy néhány tag alapján ítélsz te is, vagy elmondod azt amit feltételezel, mindenféle alap nélkül?

Én is meleg vagyok és sok meleg embert ismerek. A legtöbbjükről meg sem mondanád. Biztos, hogy a környezetedben is sokkal több meleg van, mint azt hinnéd, de mivel ez jóformán nem téma, így nem is tudhatod.
Fentebb már nem tudom ki írta, hogy MO igenis elfogadó ország. Egyet értek, de még nem eléggé, mert a vasútállomásos példa alapján még lenne min javítani.

Jankove 2019.06.22. 11:47:36

@GFR: "A betegséget valami okozza, és mivel nem tudjuk, hogy a homoszexualitás miért van, így nagy bátorság kijelenti, hogy ez egy betegség. Pláne, hogy ezt lehet terjeszteni."

A társadalom szempontjából teljesen irreleváns hogy mi volt a kiváltó ok: genetika, kórokozó, vagy pszichológia. Az a lényeg hogy a normalitás határain kívül van. A genetika örökölhető, a betegség terjeszthető, a pszichológia/viselkedés tanulható, főleg gyerekkorban, ahol a gyerekek mintát látnak/utánoznak és társadalomból érkező reakciók alapján kategorizálják mi helyes, és mi nem. Akármelyik zsebbe dobjuk a homoszexualitást, ugyanaz jön ki.

Fülig José 2019.06.22. 11:52:03

@teéjesenmindegy: igazad van! van olyan heteró, ami (!) egy lyukas garast sem ér. itt vagy te migyá' példànak...

BiG74 Bodri 2019.06.22. 11:57:14

@Jankove:
Nem tartanám mesebeszédnek. Az érvelésed gyakorlatilag arra hajaz, hogy ha nem vernek minden nap melegeket, és azok ki mernek jönni az utcára, akkor tehát biztos nem vernek meg senkit, és nem is aláznak meg.
Az se megalázás, hogy egy férfi páros kimondottan csak azért nem kap meg egy albérletet mert melegek. Keressek neked híreket amiben konkrétan azért bántottak, inzultáltak valakiket, mert az azonos nemű párjával sétáltak, ebédeltek, szórakoztak?
Ugyanmár, kihegyezitek a témát, a magamutogató szarházi melegekre és az amúgy hihetetlenül toleráns és bölcs, okos heterókra.

GFR 2019.06.22. 11:58:20

@Jankove: ...Az a lényeg hogy a normalitás határain kívül van...

Ez tetszik. A normalitást mindig az adott társadalom teremti meg. Szerencsére ez mindig változik, hiszen, ma már a feketék is egyenrangúak a társadalomban, ellentétben a néhány évtizeddel ezelőtthöz képest. Vagy pl a nők is szavazhatnak. Vélhetően sem te sem én nem fogjuk megélni, mikor a szexuális orientáció már nem is lesz téma semmiben. Naív álomkép, de a változás kezdete jó jel.

BiG74 Bodri 2019.06.22. 11:59:06

@Jankove:
Miért van a normalitás határán kívül?

GFR 2019.06.22. 12:01:48

@Jankove: ...Akármelyik zsebbe dobjuk a homoszexualitást, ugyanaz jön ki.
Létezett, létezik és létezni fog.

teéjesenmindegy 2019.06.22. 12:09:18

@Fülig José: Igen, ölelgesd csak a buzi pajtásaidat, az való neked faszfej

acycloren 2019.06.22. 12:10:38

@GFR: Ez nem hiba, ez a tapasztalataimon alapuló véleményem. Nekem 4-5 pszichó, jellemtelen, primadonna, áskalódó, hazudozó, összeférhetetlen homokos elég volt a következtetés levonására.
Biztos van kivétel, csak én nem találkoztam még olyannal.
Meggyőződésem, hogy a trauma, ami a homoszexualizmus útjára térítette őket, nyomot hagyott a pszichéjükön. Vagy a hormonzavar. Vagy a genetikai hiba.
Vagy akármi, ami a buzeranciába belevitte őket, a személyiségük más területein is érezteti a hatását. És ez nem pozitív hatás. Sajnos.

Helga Beauty Salon 2019.06.22. 12:13:18

@GFR: "Úgy gondolom, hogy a legnagyobb veszélyt épp te jelented a hőn áhított társadalmadra."

Vedd már észre, hogy a normális emberek leszarják hogy TE mit gondolsz, hiszen egy kártékony és értetlenkedő akarnok kis nulla vagy, egy bomlasztó, egy fekélyes kelés a társadalom seggén! Itt is nevetséges amit művelsz, csak tolod a kretént, értelmesen beszélni nem lehet veled, bármit ír az ember te kiforgatod és utána gyakorlatilag magaddal vitatkozol. Téged még egy buzi is úgy rúgna seggbe, hogy elszállnál, mert azokkal is megutáltatod őket akiknek nincs velük problémája! De összefoglalom, te nem vagy más, mint egy igazi fafejű vadbarom libsi provokátor! Buta levakarhatatlan erőszakos debil kis szar!

teéjesenmindegy 2019.06.22. 12:13:38

@GFR:
"Én is meleg vagyok és sok meleg embert ismerek. A legtöbbjükről meg sem mondanád. Biztos, hogy a környezetedben is sokkal több meleg van, mint azt hinnéd,"
Ühüm- szóval te mint buzi úgy gondolod, hogy egyáltalán nem vagytok feltűnőek, egyáltalán nem látszik rajtatok, szorgos, dolgos jó emberek vagytok. Na, szóval amikor a cigányokra panaszkodik valaki, akkor az a válasz, hogy mink csak beszélgettünk, jól éreztük magunkat, nem értjük miért hívták ránk a rendőrséget. Hiszen az ő szempontjából ez a normalitás.
Egy nagyon gyenge próbálkozás tőled, hogy teljesen normálisan viselkednek a buzi ismerőseid. Neked a teljesen normális az az, hogy ordítod, hogy jajj, kisanyám mekkora asszony vagy - ettől másnak felfordul a gyomra.

Fülig José 2019.06.22. 12:14:15

@teéjesenmindegy: még azt is sokkal szívesebben tenném mint hogy elviseljek egy ilyen tanksötét fideSSgörényt. te nyomorék, mit tudsz te a homókról ott mucsapusza alsón?! migráncsaid megjöttek már..?

enrikokaruszo 2019.06.22. 12:15:32

@GFR: azzal a legtöbbel, aki nem a kirakatban riszálja magát, pont nincs senkinek semmi baja

sieddie 2019.06.22. 12:29:31

@GFR:

Lehet itt érvet ellenérveket felsorakoztatni,hogy a homoszexualitás jó vagy nem.Szomorú az,hogy vita alap ez a kérdés.

Homoszexualitás igenis gond:

1. Ha valamelyik ősöd homoszexuális lett volna akkor te ma nem léteznél,végülis saját létezésed ellen érvelsz.

2.Németországból indult ki a Love parade és meg lehet nézni milyenek születési ráták (siralmasak).Amelyik társadalom nem képes magát fenntartatni azt nehéz egészségesnek nevezni.Olyan emberekkel (menekültek) próbálják feltölteni az országot,ahol egyenes bűn volt a homoszexualitás (Líbia).Ironikus mi?

3.Igenis felforgatják a társadalmi rendet és erőszakosak. 3. nem bevezetése,házasság,ami eredetileg nő és férfi közt van kitalálva,a másnak azt is gründolták.Lehetett volna szeret kapcsolat,büszke szövetség,de nem házasság kell nekik.Rajzfilmekben is megjelenik,óvodákban iskolákban.Ha ezek nem forgatja társadalmat nem tudom micsoda kellene még.

4.Erőszakosak és manipulatívak.Ha valaki nem ért velük egyet fóbia szót akasztják rá,ami egy betegség gyűjtő neve.Manipulatív a dolog,mert minden ilyen felvonulás nagyvárosban zajlik lehetőleg minél hosszabban,csak lesz valaki aki összeakaszkodik a felvonulókkal és lehet mondani lám-lám milyen rossz itt helyzet.Lehet cikkezni rettegni,szavazatokat begyűjteni..Érdekes mód soha nem egy kis helyen zajlik,ahol nagy eséllyel nem lenne semmi atrocitás..

5.Nem fair-ek...Ha ő nem fogadja el az én normáimat:heteroszexualitást,akkor miért várja el,azt,hogy én ezt elfogadjam?

Mindezek ellenére nem kell verekedni,meg vitázni,de ne nevezzük normálisnak azt,ami nem az..

Gleccsertetű 2019.06.22. 12:31:14

@GFR: ez butaság. csomó betegségnél még nem tudjuk, h mi okozza, mégis betegségként tekintünk rá

Pipas 2019.06.22. 12:36:29

@Punxsutawney Mormota: "Egy szegény, bűszűkült egyed vagy. Ennyi. Semmihez nem értesz, de minderől van véleményed."

Az egy dolog, hogy mindenről van véleménye, de mindenről teljesen megmásíthatatlan véleménye van. Teljesen abszurd dolgokat mond, amikor meg az ember szembesíti azzal, hogy mennyire nem igaz amit mond az abszolút hatástalan rá.

Na, ez egyébként betegség, az a magyar neve, hogy doxazma. Az övé ún. religiózus doxazma, köznapi nyelven vallási megszállott. Súlyos eset, már a vallással kapcsolatos szavak jelentését is teljesen újradefiniálta és egyetlen egy kérdésben sem ismert el semmiféle bizonytalanságot.

Úgy megy nála, hogy bármilyen téma felkerül, akkor azonnal végső véleményt nyilvánít és tőmondatokban hárít minden ellenérvet. Az ellenérvei általában teljesen abszurdak, pl.. úgy gondolja, hogy nem számít mit gondolnak a keresztények, nem számít mit gondolnak a papok, nem számít mi van a bibliában, mert ő igaz keresztény akinek isten belesugározta a fejébe a végső igazságot. Tanításnak hívja és úgy tűnik kizárólag ő van a birtokában.

BiG74 Bodri 2019.06.22. 12:39:34

@Gleccsertetű:
Miért betegség a homoszexualitás?

Pipas 2019.06.22. 12:47:20

@sieddie: "3. nem bevezetése,házasság,ami eredetileg nő és férfi közt van kitalálva,a másnak azt is gründolták."

Szokásos legenda. Gondolom abszolút nem néztél utána, abszolút semmi elképzelésed nincs arról, hogy "eredetileg" hogy lett "kitalálva" a házasság, de mondogatod, mert neked is mondogatták.

Viszont mondok egy ellenérvet: a társadalom "eredetileg" úgy lett "kitalálva", hogy vannak a nemesek és vannak a pórnép. Ha a nemesnek nem tetszett amit a pórnép valamelyik prominens képviselője tett, akkor lecsapatta a fejét, felköttette vagy keresztre feszíttette. Eredetileg így lett kitalálva, akkor szerinted ez most érv arra, hogy most is így csináljuk?

A szülés meg eredetileg úgy lett kitalálva, hogy az esetek jó nagy részében meghalt az újszülött, az anya, esetleg mindkettő. Akkor?

A villámcsapás úgy lett eredetileg kitalálva, hogy nem volt villámhárító, aztán ha nem volt szerencséd, akkor agyoncsapott, nyomorékká tett vagy rádgyújtotta a házat.

A kutak "eredetileg" úgy lettek kitalálva, hogy néha befertőződtek, aztán heteken, hónapokon keresztül hullottak vérhasba a környék lakói.

A kutyák meg úgy lettek eeredetileg kitalálva, hogy veszettséget kaptak, megmartak mindenkit akit értek, azok meg kifordult szemekkel, rángatózva, habzó szájjal, a féjdalomtól őrülten szenvedtek ki, de előtte napokon keresztül vinnyogtak hacsak valaki nem szánta meg őket és nem végta el a nyakukat.

Érted -e, hogy az "eredetileg úgy lett kitalálva" érv miért lenne blődség akkor is, ha a házasságot valaki tényleg "kitalálta" volna és nőkre meg férfiakra gondolt volna közben?

teéjesenmindegy 2019.06.22. 12:49:03

@Fülig José: Pont elég sokat. Pont semmi bajom nem volt velük, amíg nem dolgoztam olyan helyen ahol nyüzsögtek. Azóta van véleményem róluk.

Pipas 2019.06.22. 12:51:52

@sieddie: "1. Ha valamelyik ősöd homoszexuális lett volna akkor te ma nem léteznél,végülis saját létezésed ellen érvelsz."

Nos, az evolúció nem így működik. Nagyon is könnyen előfordulhat, hogy volt legalább néhány ősöd, akinek a testvére vagy testvérei homoszekszuálisok voltak. Ezek nem rendelkeztek saját utódokkal és a génjeiket a testvéreikben (a te ősödben) segítették. Mint a dolgozók a méhek közt, nem hoznak létre saját utódot, de gondozzák a méhcsalád következő generációját.

Nagyon könnyen előfordulhat, hogy ha nem lett volna homoszekszualitás, akkor te nem léteznél.

Érted? Ha az evolúcióra vagy a biológiára hivatkozol, akkor érdemes utánanéznek előtte. Ne akard kitalálni, másoknak, akik utánanéznek több száz éves előnye lesz. :)

Eugene Horse 2019.06.22. 12:53:58

@sieddie: hülyeségek rakásra. Én például házas vagyok, és kicsit sem érzem, hogy az én házasságomat bármilyen szinten befolyásolja, lekicsinyli, vagy érvénytelenné teszi/tenné az, hogy egyneműek is házasodhatnak. Semmilyen kapcsolatban nincs a kettő egymással. vagy ha melegek házasodhatnak, akkor te kevésbé fogod szeretni a feleséged? Vagy mi? Meg tudod ezt a marhaságot magyarázni? Aztán hogy annyira siralmasan hülye vagy, hogy a Love Parade-t (ami egy technofesztivál volt) kevered a Pride-dal, az már magában elbaszott agybaj, de hogy összehozod a születési rátát a melegekkel, az még nagyobb. A melegek sosem tudtak gyermeket nemzeni, ergo ők kizárt, hogy rontják a születési statisztikát, mert terhes férfi tudtommal eddig sosem létezett, szóval mit rontanak a születési statisztikán a melegek te észlény?

GFR 2019.06.22. 12:54:02

@acycloren: ...Nekem 4-5 pszichó, jellemtelen, primadonna, áskalódó, hazudozó, összeférhetetlen homokos elég volt a következtetés levonására...
Sajnálom a kellemetlen élményeidet. Ugyanakkor a hetero srácok között is bőva akad jellemtelen, áskálódó, hazudozó. Akkor a hetero férfiakról is hasonló a véleményed. Hiszen neked 1-1 ember ártott, nem egy csoport. Szerencsétlen véletlen, hogy ezek épp homoszexuálisak voltak.

Pipas 2019.06.22. 12:57:04

@sieddie: "Nem fair-ek...Ha ő nem fogadja el az én normáimat:heteroszexualitást,akkor miért várja el,azt,hogy én ezt elfogadjam?"

De igen, korrektek. Pontosan azt várják el tőled, amit maguktól. Nem akarják megtiltani neked, hogy megházasodj, és elvárják tőled, hogy te is ezt tedd. Nem rúhnak ki a munkahelyedről azért, mert heteró vagy és elvárják, hogy te sem rúgd ki őket azért mert homokosok. Nem gondolják, hogy a beállítottságod miatt üldözést vagy büntetést érdemelsz és elvárják, hogy te is így viselkedj.

Nem várják el, hogy elfogadd a normáikat, azt várják el, hogy elfogadd az egyenlőséget mint normát, amit ők is elfogadnak.

teéjesenmindegy 2019.06.22. 12:57:09

@Pipas: Ugye a házasságnak az a lényege, hogy az utódok mit és hogyan örökölnek. Tehát egyértelmű, hogy aki kitalálta az a szaporodásra gondolt, ami jelenleg 1 férfi és 1 nő között tud megtörténni.

sieddie 2019.06.22. 12:57:37

@Pipas: Akkor végképp nem értem,hogy miért harcoltak/harcolnak az egyneműek házasságáért?Ha eredetileg nem úgy lett kitalálva...

És ha nem találta ki senki akkor honnan jött? Becsapódott egy meteorittal?

Ha jobban tetszik házasság alatt nő és férfi kapcsolatát értették ez volt a szokás jog.

Többire nem válaszolok,mert nem ide tartozik...Kutya veszettség,kutak,szülés ne haragudj,de ez,hogy jön ide?

teéjesenmindegy 2019.06.22. 12:58:40

@Pipas:
"De igen, korrektek. Pontosan azt várják el tőled, amit maguktól. Nem akarják megtiltani neked, hogy megházasodj, és elvárják tőled, hogy te is ezt tedd. "
Bocs, meg van valahol tiltva az, hogy homokos nem házasodhat?
Engedélyezve van valahol, hogy heteró férfi másik heteró férfival házasodjon? Akkor nem egyenlőek a jogok?

GFR 2019.06.22. 13:01:08

@teéjesenmindegy: A női ruhába öltözött pávatollas fiúk nem melegek, hanem transzfesztiták. Kérlek ne keverd össze a kettőt. Én és az összes meleg ismerősöm nem feltűnő, nem magamutogató. Valamennyi dolgozik és próbálja élni az életét.
A cigányos példád pedig nem összehasonlítható. Amit ők művelnek, az rendbontás, erőszak.

teéjesenmindegy 2019.06.22. 13:02:11

@GFR: Egy dologra igazán válaszolhatnál.
Én elfogadom, hogy te ilyen vagy. Buzi. Ez izgat, ez a vágyad, nem lehet ellene mit tenni. Oké.
Te miért nem fogadod el azt, hogy én meg olyan vagyok, hogy ha smárolsz egy pasival akkor hányingerem lesz?
Neked merevedésed a látványtól, nekem hányingerem. Egyikünk se tud ellene tenni. Én elfogadom a te beállítottságodat, te miért vagy kirekesztő, aki nem fogadja el az enyémet?

Pipas 2019.06.22. 13:02:30

@sieddie: "Németországból indult ki a Love parade és meg lehet nézni milyenek születési ráták (siralmasak)."

KLasszikus cum hoc ergo propter hoc érvelési hiba. Azt is mondhatnád, hogy "Németországból indult ki a Love parade és lám milyen jól élnek, milyen sok a GDP, milyen frankó autókat tudnak csinálni", pont ugyannyira lenne értelmetlen.

Németországban és az összes jóléti társadalomban alacsony a szaporulat. Nyomorgó, elmaradott, primitív országokban magas a szaporulat. Meg üldözik is a melegeket. Meg nyomorultul is érzik magukat, háborúk is vannak, járványok is, bűnözés is.

Pipas 2019.06.22. 13:06:04

@teéjesenmindegy: "Bocs, meg van valahol tiltva az, hogy homokos nem házasodhat?
Engedélyezve van valahol, hogy heteró férfi másik heteró férfival házasodjon? Akkor nem egyenlőek a jogok?"

Ha hoznának egy törvényt, hogy csak egyneműek házasodhatnak, akkor elfogadnál egy ilyenfajta érvelést? Nem, azt mondanád, hogy ez trollkodás. Na, akkor most pontosan tudod, hogy ők hogyan éreznek.

teéjesenmindegy 2019.06.22. 13:07:17

@GFR: Amit meg ti műveltek az is rendbontás, csak erőszak nélkül.
A pávatollat szemléltetésnek írtam, írhattam volna bőrtangát, vagy cicanacit hálós pólóval, vagy a franc se tudja, hogy mi a jelenlegi divat.
Szóval attól, mert az összes ismerősöd mondjuk haspólóban jár meg bőrtangában, meg te is, akkor úgy gondolod, hogy nem feltűnőek. Pont mint egy punk koncerten a lila fejek Tele van velük a nézőtér. Délben a Blahán pedig feltűnőek (pont azért csinálják, hogy feltűnjenek)
Ha az összes ismerősöd affektál, teszi vesz magát akkor azt gondolod, hogy ez a normális. Ja. Abban a szubkultúrában. Máshol meg fel is tűnik és viszolygást is kelt.

Pipas 2019.06.22. 13:10:08

@teéjesenmindegy: "Te miért nem fogadod el azt, hogy én meg olyan vagyok, hogy ha smárolsz egy pasival akkor hányingerem lesz? "

Jogos én is. Mondjuk annyi, hogy én a legtöbb embertől alapból hányingert kapok, kimondottan taszít, ha két ember smárol. Persze a férfi-férfi jobban, de a lényeg az, hogy szerintem kutyát nem érdekli, hogy én mit érzek. De persze ha már a te érzéseidet emeljük törvényerőre, akkor jelentkezem, nehogy már, az enyémeket is.

Akkor legyen tilos mindenkinek smárolni. Csámcsogni is, szipogni is, mert ha valaki az orrát szívja, attól én konkrétan öklendezek.

És ha egy nő két kézzel fogja a bögrét, attól meg konkrétan hülyét kapok. Üvölteni tudnék, úgyhogy tlsuk be! ;)

teéjesenmindegy 2019.06.22. 13:12:30

@Pipas: Nem, nem tudom, hogy hogyan éreznek.
Nem is értem a válaszod. Azt állítod, hogy kevesebb a joguk. Nem. Pont ugyanannyi.
Akkor lenne kevesebb a joguk, ha az anyakonyvvezető előtt valahogy megvizsgálnák, hogy homár-e az illető, és ha igen, akkor nem házasodhatna. Van ilyen? Nincs.
A házasságnak meg vannak feltételei, ami mindenkire érvényes. (Felnőtt, független, cselekvőképes, szabad akaratból, férfi+nő) Ha ez nem tetszik, akkor lehet nyikorogni a feltételek megváltoztatásáért. Lehessen 5 évesen is házasodni, lehessen többnejűség, vagy lehessen férfi férfi házasság. Ha a társadalmi igény meglesz rá, akkor megváltoztatják.
De arról beszélni, hogy kevesebb joga lenne, mint egy heterónak baromság. Nemi hozzáállástól függetlenül nem házasodhat 2 férfi.

Pipas 2019.06.22. 13:15:59

@sieddie: "Ha jobban tetszik házasság alatt nő és férfi kapcsolatát értették ez volt a szokás jog."

Mondom, hogy legenda. Olvasd el például a bibliát, az régi, sokan elfogadják, sokan mérvadónak tartják.

Na, abban aztán van sokminden, férfi nő és szeretők, férfi nő és szolgálólány, férfi nő és prostituáltak, harcban szerzett ágyasok, testvértől megörökölt feleség és a többi. Az a helyzet, hogy ez az egész ki lett takarítva: ha megerőszakolsz egy szüzet nem kell megvenned, ha meghal a testvéred nem kell felcsinálnod a feleségét, ha háborúba mész nem hozhatsz haza gyerekeket ágyasnak, nem kell emberáldozatot csinálnod az első gyerekedből és így tovább.

Nem, nem úgy találták ki, hogy "férfi nő" soha nem volt ilyen egyszerű.

teéjesenmindegy 2019.06.22. 13:19:17

@Pipas:
A smárolásról ugye nincs törvény? Mint ahogy a többiről sincs. Egyedül te beszélsz törvényekről.
Az együttélésnek vannak íratlan szabályai, ugye? Mondjuk nem piszkáljuk az orrunkat tömegben. Vagy nem állunk neki a lábkörmünket vágni. Vagy nem hugyozunk ott ahol állunk.
Elfogadjuk a társadalmi szabályokat. Akik átlépik azokat meg parasztoknak hívják. Ha meg nagyon nagyon átlépik, akkor jól meg is verik őket.

Szóval amíg a buzi hozzászóló kolléga azon kesereg, hogy milyen csúnya a társadalom, mert nem elfogadott, hogy Bélával smárol, közben pont beleszarik a többi ember hányingerére amit az ő látványuk okoz. Őt el kell fogadni, ő nem fogadja el a többit.

Pipas 2019.06.22. 13:20:54

@teéjesenmindegy: "Nem is értem a válaszod. Azt állítod, hogy kevesebb a joguk. Nem. Pont ugyanannyi. "

Nem, nem állítottam, hogy kevesebb a joguk. Jogállamban egy csomószor előfordul, hogy valakinek kevesebb a joga, nincs ezzel semmi baj. Én vezethetek buszt, te nem vezethetsz, nincs gond.

Két dolog van összekeverve:

1) Meg vannak különböztetve. Ki vannak rúgva az albiból, munkahelyről, nem szolgálják ki őket, és így tovább. Ez gáz.

2) Nem házasodhatnak. A társadalom mintegy 10%-a nyomorultul érzi magát, mert szeretnének valamit, ami nem ártana senkinek, de egyesek mindenféle komolyan vehető érv nélkül megakadályozzák őket ebben. Ez megint gáz.

GFR 2019.06.22. 13:21:21

@teéjesenmindegy: Te miért nem fogadod el azt, hogy én meg olyan vagyok, hogy ha smárolsz egy pasival akkor hányingerem lesz?
Neked merevedésed a látványtól, nekem hányingerem. Egyikünk se tud ellene tenni. Én elfogadom a te beállítottságodat, te miért vagy kirekesztő, aki nem fogadja el az enyémet?

Elfogadom, ha hányingered van ám legyen, de azt is tudnod kell, hogy egy meleg szemében a hetero csókolózás ugyanezt kiválthatja. Mégsem megy oda senki egy párocskához, hogy ugyan hagyjátok abba. Egy meleget sem láttam még, hogy megszólta volna az ölelkező párokat. Ellenben a heterok megjegyzéseket tesznek, szélsőséges esetben erőszakot is alkalmaznak, ha meglátnak két fiút. Sok helyen vallásos gyűlölettel büntetik őket.
Könyörgöm. Ha látok egy csókolózó fiú-lányt, elfordulok, mert nekem az nem tetszik. Tedd te is ezt.
A mások igenis elfogadóak, és csak annyit szeretnének, hogy ha már megszólják őket, legalább ne érje őket erőszak. Ennyi erővel az összes másként gondolkodót meg lehetne verni, be lehetne börtönözni, stb. Pl EMO-sok, punkok. Bár ezt választja az ember. Fogalmad sincs, hogy egy ellenséges környeztben mennyire nehéz megküzdeni azzal a tudtattal, hogy más vagy. A PRIDE is arról szól, hogy ekkor tényleg önmaga lehet, nem kell félnie.

teéjesenmindegy 2019.06.22. 13:22:40

@Pipas: Hol is van a Bibliában, hogy emberáldozatot kell csinálnod az elsőszülött fiadból? Ne gyere Ábrahámmal, még neki sem kellett megtennie.

Gleccsertetű 2019.06.22. 13:23:12

@BiG74 Bodri: pl mert egy erőszakos kisebbség hőzöngésének a következményeként, pc-ből lett kivéve a betegségek listájából. de ez csak egy ok. te is nagyon jól tudod a kérdésedre a választ

sieddie 2019.06.22. 13:23:27

@Pipas: "Nos, az evolúció nem így működik. Nagyon is könnyen előfordulhat, " feltételezésekkel,képzelgéssel értelmetlen vitatkozni.Ugyanis ez nem bizonyítható és nem cáfolható,gondolom nem tudod konkrétan megnevezni azon őseimet ahol előfordult ez.Én meg cáfolni nem tudom.Lapozzunk.Ha édesapád homokos lett volna akkor te nem lennél ez pedig tény.

"Nem rúhnak ki a munkahelyedről azért, mert heteró vagy és elvárják, hogy te sem rúgd ki őket azért mert homokosok. Nem gondolják, hogy a beállítottságod miatt üldözést vagy büntetést érdemelsz és elvárják, hogy te is így viselkedj."

Nagyon sajnálom azt,aki emiatt rúg ki embert.Vannak viselkedések ami mást zavarnak.Meglöknek a villamoson vagy nyakadba tüszentenek, téged más zavar,engem megint más.

"Nem várják el, hogy elfogadd a normáikat, azt várják el, hogy elfogadd az egyenlőséget mint normát, amit ők is elfogadnak."

Ad abszurdum amit mondasz. nő+férfi miként egyenlő nő+nő/férfi+féri ez nem egyenlő.Külön kifejezés van egyikre külön másikra.Külön van meleg olimpia,szépségverseny felvonulás a nagy egyenlőség fényében,akkor ki troll?Szerintem eldönthetetlen.Ez nézőpont kérdése.

És nehogy azt hidd,hogy engem nem ért igazságtalanság vagy méltánytalanság.Kit nem?

acycloren 2019.06.22. 13:26:36

@GFR: Hetero emberek közt is vannak manipulatívak, pszichopaták, jellemtelenek, sajnos volt ilyen legjobb barátomnak hitt hetero férfi is, akiről kiderült, hogy egy aljas féreg. De heterok közt nem 100% negatív a tapasztalatom.
Heterok közt inkább azok a férfiak ilyen lelki nyomorékok, emberi hulladékok, akik nem jutnak muffhoz, emiatt sértettek.
Hetero nőknél is tapasztaltam manipulatív jellemeket, de mondjuk a nők 20%-a hajlamos erre.
Homo férfiaknál meg a kicsinyke mintám 100%-ban volt idegbeteg, hisztis, áskálódó, pszichopata, lusta.

sieddie 2019.06.22. 13:27:56

@Pipas: Ne haragudj leléptem sok mindent keversz.,hivatkozol a Bibliára, én házasságról beszéltem mint szokásjogról.Elbeszélünk egymás mellett,így pedig nehéz.

acycloren 2019.06.22. 13:27:59

@GFR: "transzfesztiták"

Ezért az LGBTQXYZ kommandó meg fog kövezni. Transzvesztiták a helyes kifejezés. Nincs benne f.

Pipas 2019.06.22. 13:28:52

@teéjesenmindegy: "hogy Bélával smárol, közben pont beleszarik a többi ember hányingerére amit az ő látványuk okoz"

Pont ugyanúgy, mint ahogyan egy csomó büszke hetero keresztény férfi beleszarik a mások hányingerére. Vasárnap öszejönnek a nagy házban, hogy embervért igyanak és emberhúst egyenek, megpróbálják erre rábeszélni a gyerekemet az iskolába, ahová azért küldtem, hogy tanuljon és közben nem tudják elvilselni, hogy Béla és Jóska ugyanolyan jogokat élvezzen a kapcsolatukban, mint ők.

Merthogy őket zavarja.

Pont úgy, ahogyan a muszlimokat sérti ha az én nőm fejkendő nélkül kimegy az utcára. A muszlimokat sérti a nőm fejkendője, a szoknyája, az, hogy én iszok egy sört, hogy a lányom vagy a fiam táncol, hogy az én újságomban van egy karikatúra. Vérig sérti őket.

Mint téged az, hogy ha Béla kómába esik Jóska orvosi döntést hozhat róla, automatikusan örökölhet, közüsen vehet fel kölcsönt, gyereket nevelhet és elmehet az iskolába a gyerekéért meg ilyenek.

Mert a muszlimokat ez sérti, téged az sért, hát ja. Engem meg az sért b+, hogy egyesek a nagy házban embervért isznak. És? Érdekel valakit, hogy ENGEM mi sért?

Gleccsertetű 2019.06.22. 13:29:20

@GFR: szerintem (nincs statisztikám erről) a Pride napján verik a legtöbb buzit az országban, az év többi napján nem. Ellenben pl nemrég olvastam egy cikket, ahol két csajt vertek meg a buszon egy sima hétköznap (talán Angliában). Érdekel a véleményed a következővel kapcsolatban: a miért nem lehet lebuzizni a leszbikusokat? Miért van rájuk külön szó? Mert a homoszexuálist sem használják rájuk, mindenki két férfire asszociál a szó hallatán. Másik kérdésem: miért csúnya a buzi szó? Az angol gay szó nem sértő (az amerikai barátaim szerint)

Jankove 2019.06.22. 13:30:12

@Eugene Horse: Nagyon szívesen elmagyaráznám, de látom, hogy már meg is válaszoltad a kérdéseidet magadnak, feltételezem meg sem próbálnád megérteni, értelmezni, befogadni a másik álláspontját. Aztán van ennek egy másik oldala is: állandóan észérveket, és tudományos magyarázatokat kerestek, ill. vártok pro- és kontra, pedig a magyarázat néha egyszerűbb, és közelebb van mint gondolnád: a társadalom VISZOLYOG a rendellenes jelenségektől. Érted ezt? Lehet törvénybe iktatni, és büntetni, hogy tilos viszolyogni két smároló szakállas bőrtangás fazontól, akkor majd legfeljebb úgy tesz mindenki, mintha nem venné észre. Az emberek többsége tisztában van azzal, hogy a homoszexualitás létezik, homoszexuálisnak lenni nem választható életstílus, ezért a társadalom döntő többsége elfogadja, (tolerálja) ezt. Megvalósult a békés egymás mellett élés, és szerintem hátrányos megkülönböztetések sincsenek. A munkahelyemen van nőnek öltözött férfi. De ittvan élő példának a Queen frontemberéről készül életrajzi film, amire hónapokig nem lehetett bejutni teltház miatt. Sokan szerették a zenéjét, és veszteségnek élték meg a halálát. Pedig buzi volt, ráadásul elég bohém személyiség, és jééééééééé, érdekes mégis mindenki a művészt és a tehetséget látta benne! Viszont ennél többet ne várjál, de kevesebbet se! Csak a probléma megint az, hogy ez nem elég! Sose elég. Mint a kisgömbőc, elindult, egyre nagyobb egyre éhesebb, és kielégíthetetlen. Ma csak tolerancia kell, holnap gyerek örökbefogadása, a végállomás meg San Francisco (Pár éve bejárta a netet egy San franciscoi melegfelvonulásról készült felháborító fotósorozat, ami inkább hasonlított nyilvános gusztustalan orgiára, mintsem kultúrált demonstrációra) Szerintem ide senki nem akar eljutni.

„Téged miben, mire kényszerít a meleglobbi? Tavalyig csajokkal kúrtál, aztán jött a meleglobbi, és azóta férfiakkal kell csinálnod, vagy mi?”

Én már a negyedik ixen túljáró családos ember vagyok, ez a történet már nem rólam szól, sokkal inkább a gyerekeinkről. Én kijelenthetem hogy nem leszek buzi, és egyelőre még nem írták elő, kivel mikor hogyan kell csinálnom… de mivel ez láthatóan nem stagnáló állapot, hanem folyamat, még azt sem tartom kizártnak, hogy egyszer majd ez is szabályozva lesz. Remélem nem élem meg. Az viszont kurvára idegesít, hogy a világ kezd valami nagyon elbaszott, alapjaiban felforgatott erkölcstelen kuplerájra hasonlítani, és ennek egyik jelentős komponense a szexuális aberrációk, a genderelmélet, a melegek hisztije, a kapcsolódó témakörök újraértelmezése, és divattá válása. Ez zavar. Nagyon zavar továbbá a gyerekek érzékenyítése és befolyásolása, a melegek adoptálási jogainak revidáálása, és hasonlók. Ha van valami amire ugrom, akkor ez! Én egy konzervatív emberke vagyok, igyekszem a gyerekeknek értéket átadni, helyes irányt mutatni, szeretem a világot olyan egyszerűnek amilyennek Isten megteremtette, és elvárom én is, hogy tartsa ezt tiszteletben az is, aki mind a négy sarkából ki akarja fordítani a világot. Ennyi. Nem tudom választ kaptál-e a kérdéseidre.

Pipas 2019.06.22. 13:30:57

@sieddie: "Ne haragudj leléptem sok mindent keversz."

Nem, nem keverek, te nem látod az összefüggéseket. Amúgy argumentum ad hominem érvelési hiba.

Pipas 2019.06.22. 13:35:31

@Jankove: "a világot olyan egyszerűnek amilyennek Isten megteremtette"

Ja, neked is azt tudom ajánlani, hogy olvasd el a bibliát. Nézd meg milyennek gondolják a szerzői azt a világot, amit isten teremtett. :)

A társadalom fejlődik. Előbb-utóbb helyet kapnak benne olyanok is, akik nem a hetero-fehér-keresztény-férfi csoportba tartoznak.

GFR 2019.06.22. 13:38:05

@teéjesenmindegy: ...közben pont beleszarik a többi ember hányingerére amit az ő látványuk okoz. Őt el kell fogadni, ő nem fogadja el a többit.

A melegek egész élete az elfogadásról szól. Hiszen pl nem verjük meg a hetero párokat, ha csókolóznak. De a heteroknak joguk lenne megverni a homo párokat, mert "vétenek" a társadalmi szabályok ellen? UGye csak tréfálsz?

Jankove 2019.06.22. 13:38:46

@BiG74 Bodri: "Az érvelésed gyakorlatilag arra hajaz, hogy ha nem vernek minden nap melegeket, és azok ki mernek jönni az utcára, akkor tehát biztos nem vernek meg senkit"

A te érvelésed meg arra hajaz, hogyha egyszer valahol a világon megvernek egy meleget, akkor nyilvánvalóan válogatás nélkül mindenhol ütik őket mint a répát.

"egy férfi páros kimondottan csak azért nem kap meg egy albérletet mert melegek."

Addig biztosan laktak valahol másik albérletbe, tehát nyilvánvalóan egy elszigetelt esetről beszélünk. Egyébként meg nem értem miért akarják elvonni a jogot az embertől, hogy azzal kössön üzletet akivel akar. Ha nem tetszik akkor nem tetszik és kész. Lehet továbbmenni, majd a következő főbérlőnél nem lesz probléma.

Pipas 2019.06.22. 13:39:12

@Gleccsertetű: "Másik kérdésem: miért csúnya a buzi szó? Az angol gay szó nem sértő (az amerikai barátaim szerint)"

Kérdezd meg őket, hogy mi a véleményük a "faggot" szóról, a magyar "buzi" szónak ugyanis az felel meg legjobban. Esetleg "fag" vagy "queer"...

Gleccsertetű 2019.06.22. 13:42:00

@Pipas: a fagott egyértelműen sértő szó, ezt elmondták. a gay viszont teljesen hétköznapi

Pipas 2019.06.22. 13:43:32

@Jankove: "a társadalom VISZOLYOG a rendellenes jelenségektől."

Ugyanez a társadalom nem is olyan régen még azt tartotta rendellenesnek, hogy mindenki szavazhasson vagy a pórnép keveredjen a nemesekkel. Szerinted mit érzett volna Széchenyi, ha megtudja, hogy nemsokára törvény lesz rá, hogy az uraknak össze kell szedniük a kutyasz@rt az utcán?

Szerintem valószínűleg viszolygott volna. :D

Pipas 2019.06.22. 13:45:12

@Gleccsertetű: "a fagott egyértelműen sértő szó, ezt elmondták. a gay viszont teljesen hétköznapi"

Tudom. Amikor az ember fordít egy sértő, kimondottan pejoratív szó helyett nem tehet be egy semlegest és fordítva. A "buzi" szó legjobb fordíása ezért "faggot".

Jankove 2019.06.22. 13:48:02

@GFR: "A normalitást mindig az adott társadalom teremti meg. Szerencsére ez mindig változik, hiszen, ma már a feketék is egyenrangúak a társadalomban, ellentétben a néhány évtizeddel ezelőtthöz képest. Vagy pl a nők is szavazhatnak."

Óriási tévedés. A normalitás az, ahogyan a világ működni képes, és az evolúció következő lépcsőfokára lépve fejlődik és halad tovább. A dinók kihalása után 65 millió év szelekciójának eredményeként eljutottunk a 21. századba. És ahogy jelenleg működnek a dolgok, már most látható hogy a következő lépcsőfok egy evolúciós zsákutca lesz.

Pipas 2019.06.22. 13:50:59

@sieddie: "Ugyanis ez nem bizonyítható és nem cáfolható,"

A tudományban semmit nem lehet bizonyítani. Erről ennyit. Cáfolható lehetne, felszifikálható, de mivel igaz nem tudod cáfolni.

"gondolom nem tudod konkrétan megnevezni azon őseimet ahol előfordult ez."
Nem, de nagy bizonyossággal meg lehet határozni, ki lehet számolni, hogy hány ősöd testvére volt homoszekszuális.

"Én meg cáfolni nem tudom.Lapozzunk.Ha édesapád homokos lett volna akkor te nem lennél ez pedig tény."

Nem, ez tévedés. Nagyon-nagyon-nagy tévedés. Apám korában a homoszekszuális férfiak elsöprő többsége családos ember volt, gyerekei születtek. Na ez tény! :)

Tisztességes Természettudomány 2019.06.22. 13:53:47

Bizonyos viselkedésekhez szinte hozzánőtt ennek fennhangon való hirdetése. Mint a viccben:

Bemegy a homoszexuális, az ateista és a vegán a bárba. Hogy honnan tudod? 2 percen belül elkezdik hirdetni magukról...

Pipas 2019.06.22. 13:54:18

@Jankove: "Óriási tévedés. A normalitás az, ahogyan a világ működni képes, és az evolúció következő lépcsőfokára lépve fejlődik és halad tovább."

1) Az evolúciónak nincsenek lépcsőfokai.
2) Az evolúció nem fejlődik tovább.
3) A "normalitás" átlagot jelent, a világ nem képes működni úgy, hogy minden és mindenki normális, azt úgy hívják, hogy "hőhalál".

Valamit félreértesz, a homoszekszualitás nem maladaptív. Azért terjedt el, mert előnyt jelentenek azok a gének, amik hordozzák. A homoszekszualitás az evolúció terméke, nem valamiféle ellensége.

Pipas 2019.06.22. 13:57:19

@Tisztességes Természettudomány: "Bemegy a homoszexuális, az ateista és a vegán a bárba. Hogy honnan tudod? 2 percen belül elkezdik hirdetni magukról..."

Butaság, akik igazából hirdetnek, azok a vallásos emberek. Hal a kocsin, kereszt a nyakban, aztán becsöngetnek hozzád, hogy elmondják neked ők mennyire keresztények. Homokosoktól ilyet még nem láttam. :D

prolee 2019.06.22. 13:59:51

Az első négy-öt komment után feladtam, nem bírok ilyeneket olvasni. Probléma-e, hogy meleg a gyerek? Igen, probléma, mert a szülőjének, testvérének, ismerősének, stb. majd másképp kell viszonyulni hozzá és a baráti társaságához, partnereihez, mint ahogyan azt elképzelte. De ez más szituációban is probléma. (Pl. vallásos családban ateista gyerek, vagy fordítva.) Ezt a problémát a helyén kell kezelni. Miért van ellenérzés a melegekkel szemben? Mert más. Semmi bajom nincs egy meleg emberrel, de egy meleg pár egymáshoz való viszonyának látványa már feszélyez, mert eltér az én normámtól. Ugyanígy feszélyez, amikor valami bigott vallásos környezetben (akár a saját családomon belül is) minden második mondat a jóistennel kezdődik és végződik. Baj-e, hogy ezekkel szemben ellenérzésem van? Nem baj, jogom van így érezni és egyébként sem zavarok vele senkit, mert megtartom magamnak a véleményemet. A rokonaimat elfogadom olyannak, amilyenek, a távolabbi emberi kapcsolataimat pedig úgy szűröm meg, ahogy nekem tetszik. Tehát igazán nagy probléma nincs a melegséggel. A baj az intolerancia. A baj az, ha a másképp viselkedő, másképp gondolkodó embert bántják, támadják és emiatt félnie kell. Na, de ez viszont kurva nagy baj!

GFR 2019.06.22. 14:00:12

@Gleccsertetű:
Szerintem a PRIDE napján pont nem vernek buzit. Akkor lenne csak igazán hangos mindkét fél. Tévé, stb. Ez egy olyan nap, amit vagy elfogadunk vagy nem. Én konkrétan melegként nem értek egyet a PRIDE felvonulás elkurvulásával. Hiszed vagy sem, nekem is viszolyogtató, mikor valaki illegeti magát. A legnagyobb baj, hogy túltolták.
Kérdésedre a válasz: ...miért nem lehet lebuzizni a leszbikusokat? Miért van rájuk külön szó? Mert a homoszexuálist sem használják rájuk, mindenki két férfire asszociál a szó hallatán...
a leszbikus kifejezés egy ókori görög mondából ered Leszbosz szigetéről, keress rá, ha kíváncsi vagy. Itt egy link, bár talán nem a legjobb:
hu.wikipedia.org/wiki/Leszbosz
Egyébként simán le lehet buzizni a leszbikus lányokat is. Hiszen ők is homoszexuálisak. A fogalmak különválása egyébként szerintem az internet mögött keresendő, illetve, hogy a lányok szerettek volna elkülönülni a fiúktól.
És miért csúnya a buzi szó? Mert elveszette azt, amit a gay kifejezés még nem. A buzit a gyűlölködő hetero férfiak használták a meleg férfiakra. Nem a másságot jelenti, hanem egy sértés. A buzi kevesebb, mint a hetero. Gondolj vissza iskolás korodra. A fiúk a gyűlölt srácokra használták a kifejezést. Hasonló mint a stréber, lúzer. Bár ezeknél talán sértőbb. Ezzel is tudatva, hogy ha lehetőség lenne rá, meg lenne verve.
Sajnos tény, hogy a melegek sem voltak jók az "elfogadtatásban" Személyes véleményem, hogy ezt az elején eltolták.

Tisztességes Természettudomány 2019.06.22. 14:05:02

@Pipas: Miért lenne butaság? Nem lehetsz okosabb mint az internet :)
A vallásos emberek tényleg kényszeres megfelelési válságban vannak, mert azt hiszik, hogy nekik kell megmenteni a világot. Akik becsöngetnek, azok pedig a jehovatanúi.

A valódi, szabad bibliai hit a szólásszabadság alapja, amely hirdeti a szerinte jót, de nem tiltja a szerinte rosszat. Ehhez képest a "gyűlöletbeszédre", "homofóbiára" hivatkozó neoliberalizmus egy túlhaladott, saríja törvénykezéshez hasonló világnézet, amely fél az ellenvéleménytől, ezért üldözi azt.

prolee 2019.06.22. 14:07:58

@Pipas: Igen, ez így van. Én falun nőttem fel, ahol egymás fazekába láttunk. Szinte minden faluban volt olyan eset, ahol a homoszexuális nő, vagy férfi házasodott, felnevelte a gyerekeit, aztán idősebb korban válás és elköltözött egy távolabbi VÁROSBA az azonos nemű párjával. Ezt már a hatvanas években Borsodban is toleráltuk (bár volt persze némi pletyi körülötte), ezért nem értem, hogy most, 50 évvel később mi a fene ez a nagy homofóbia, ami valóságos divattá nőtte ki magát.

Eugene Horse 2019.06.22. 14:31:50

@Jankove: hát azért itt elég sok baj van :) A friscoi képek, amiket biztos a kurucon láttál, nem melegfelvonulásról származtak, hanem egy egészen szűk réteget érintő BDSM buliról, tényleg gány volt, de nem melegfelvonulás volt. De ha így szerzed az információidat, nem csodálkozom a véleményeden. Tessék, okosodj, rád fér: en.wikipedia.org/wiki/Folsom_Street_Fair Érdekes, én nem látok minden bokorban buzit, én nem érzem, hogy terelnének vagy befolyásolnának, nem is nagyon lehetne, hetero vagyok, nem lehet bebuzisítani vagy mi, szóval nem érzem veszélyben magam. ha te igen, akkor ott más gond van. A gyereked se lesz buzi a propagandától (ha van ilyen) ha meg igen, akkor az a rossz hír, hogy eleve meleg volt. Ha heterónak születik, nem lesz meleg, mert a heteróság lényege, hogy az ember az ellenkező nemhez vonzódik. Szóval nincs mitől félned. Az erkölcsök meg, hát azok korszak szerint változnak, ami most erkölcstelen, pár száz éve simán nem volt az és fordítva, ezen rugózni tök felesleges. A melegek örökbefogadását (mármint hogyők gyereket:) én speciel totál támogatom, nem látom mi benne a rossz, de ebbe bele se menjünk, mert az eddigi szavaid és tájékozottságod alapján gondolom a pedofíliát is erősen kevered a homoszexualitással, és jönnének a szokásos érvek, hogy megrontják meg buzivá teszik, és ez kurva unalmas már. Azért én még mindig nem értem, hogy a te életedet miben forgatják fel a melegek, nekem mindig fura, hogy ha valaki heteróként rá van pörögve a buzikra.

BiG74 Bodri 2019.06.22. 14:37:37

@Jankove:
Hibás a gondolatmeneted. Nem mondtam, hogy ha egy meleget megvernek akkor mindet ütik, mint a répát. Azt mondtam, hogy tény, hogy csak azért inzultáltak, vertek meg melegeket, mert bár nem verték nagydobra, de kitudódott a szexuális orientációjuk. Veled ellentétben aki szerint ez városi legenda.

Teljesen normális, hogy adott esetben valaki nem akar üzletet kötni. Ha az adott eset az, hogy a fiúk minden tekintetben ideális albérlők, mindaddig a későbbi időpontig, ahol kiderül, hogy melegek az megalázó. Jogilag talán rendben is van, emberileg egy aljas baromság.

csakférfi 2019.06.22. 14:49:46

@GFR:

"Én konkrétan melegként nem értek egyet a PRIDE felvonulás elkurvulásával. Hiszed vagy sem, nekem is viszolyogtató, mikor valaki illegeti magát. "

Értem.

Mellesleg 3-4 éve történt egy vidéki város piacán hogy egy cigány kést rántott é s rátámadt egy árusra,elszámolási votájuk volt.
Az árus két kézzel fogta a cigány felfelé álló bicskás kezét.
Ekkor értek ki a rendőrök.
Egy fiatal lány csavarta ki a kezéből míg a társa a többi cigányt tartotta távol. Aztán megérkezett a többi rendőr.
Hallottsm amint egy "szekrényajtónyi" cigány "lepicsázza" a nálánál kb. 40 kg-al kisebb súlyu rendőrnőt.
Mivel karfiolt árultam akkor (saját földemről) volt nálam is hosszú kés....ökölbe szorult a kezem.
Felvették az adataimat...tanuként meghallgattak. Később a tárgyalásra is elmentem,mivr kötelességemnek éreztem .
Azt már régóta tudtam......a sértett buzi....a nővérem (mivel az ő bérelt helyén árultam) mesélte...váltottam is vele és a "párjával" néhány szót.
Kíváncsiságból.
Utána történt az ominózus eset.
A lényeg.
Nem ismered önmagadat....sem az embereket.
A saját érzelemvilágoddal nem vagy tisztában.
S mégis lenézel mert kerülöm és nem szeretem a buzikat.
Pusztán hogy magadat jobbnak hihesd.
Illúziókban élsz.

csakférfi 2019.06.22. 14:56:20

@BiG74 Bodri:

"Ha az adott eset az, hogy a fiúk minden tekintetben ideális albérlők, mindaddig a későbbi időpontig, ahol kiderül, hogy melegek az megalázó"
Baszki......nem mondod!
Egy férfinek aki hetero nem adják oda az albérletet mert "csak" ...amúgy tetkója van és nem szimpatikus a főbérlőnek......kutyát nem érdekli.
Ha meg "baszki te meleg vagy?"
Az már nemzetközi jogot sért.
Ez lenne az egyenlő bánásmód?
Öcsém ismét logikai bukfencet vetsz .

csakférfi 2019.06.22. 15:10:33

@Eugene Horse:
Buta vagy!

" Az erkölcsök meg, hát azok korszak szerint változnak, ami most erkölcstelen, pár száz éve simán nem volt az és fordítva, ezen rugózni tök felesleges"

Ja.....a homoszexualitás nem betegség.

"fejlett nyugati társadalmakban a pszichiátria és a pszichológia szakmák egységes véleménye szerint nem minősül betegségnek. A Mentális rendellenességek kórmeghatározó és statisztikai kézikönyvéből (DSM) a homoszexualitást 1973-ban a III. kiadással vette ki. A homoszexualitás BNO (Betegségek Nemzetközi Osztályozása) kódját 1990-ben törölte a WHO."

Wiki idézet.
Addig igen
2030.....ismét betegség a homoszexualitás ,mivel mrgtalálták a "neuron hálózat kialakulásáért felelős mechanizmust,ennek segítségévrl bárki nemi idenditását megváltoztathatják....ha kéri"
Nincs többé..skizoid...pszichoszomatikus rendellenesség.
Szóval azzal érvel ami változik.
Remek .

BiG74 Bodri 2019.06.22. 15:19:05

@csakférfi:
Folyamatosan belemagyarázol csak a saját gondolatvilágodban született dolgokat az én mondataimba. Ki beszélt szimpátiáról, meg tetoválásról? Ki mondta, hogy szerintem normális ha valakit a tetkói miatt elutasítanak? Mondjuk a kimondott börtöntetkók megint más kategória. Nem szimpatikus? Ámen! De mi van amikor szimpatikus, minden rendben mindaddig amíg kiderül, hogy ezek melegek, meg a kisfaszom!
Heteró üldöztetési mániád van?

ételizésítő 2019.06.22. 15:34:45

@Lilla.Levendula:
Meleg az időjárás nyáron.
A fiad meg buzi. Erre ez a megfelelő magyar szó.

ételizésítő 2019.06.22. 16:11:46

@BiG74 Bodri:
Agyonvertek valahol buzikat a gyerekeik szeme láttára?
Dobj már rá egy linket.

"Akkor dobjuk ki az összes azonos alakú szavunkat"
Itt szó sincs azonos alakról, egy már több ezer meglévő szót kezdtek más jelentésben alkalmazni saját magukra.
A megoldás: használjuk a buzi szót, amelyet a magyar nyelv ennek a csoportnak a megjelölésére talált ki. Széplelkűek használhatják a langyit, aminek nincs más jelentése, vízre nem mondod azt, hogy langyi, az langyos.

Homofóbok egyébként nincsenek, az ugyanis azt jelenti, hogy a buziktól félők. Nem fél tőlük senki, legfeljebb nem szereti őket.
(Nekem személy szerint semmi bajom velük, a szóhasználatról beszélek. A hozzád hasonló buzivédőkkel sokkal több a baj, mint magukkal a buzikkal.)

@DarthVader:
Szerintem te is ilyen iskolát abbahagyott dologtalan izé lehetsz, legalábbis a helyesírásod alapján.

@kalevaleeeeez:
Van még, aki a gépén tárol pornót, amikor a világ bármelyik sarkából bármikor fel lehet menni az internetre?
A leszbikus pornót meg azért nem azért nézik a férfiak, mert a két nő enyelgése tetszik, hanem mert elképzelik, hogy ők ott vannak harmadikként, és megdugják mind a kettőt. Egy helyett kép pina van a képen. Nem kell ezt túlgondolni.

@Sir Galahad:
Már miért lennének bántó jelentéstartalmúak?
A cigány miért bántóbb, mint a roma? Ha romának nevezem, akkor onnantól nem fog lopni-rabolni? Nem a megnevezés a bántó hanem ahogy mondják.

szepipiktor 2019.06.22. 16:14:32

Elfogadom a poszter érzelmeit, megérteni nem tudom, hiszen nem vagyok érintve, két hetero gyerekem van.
De itt a probléma:
"az átlagos kamaszod még homoszexuális is"
Nem, kedves poszter, a homoszexualitás nem átlagos. Az átlag a többség, és ennek semmi köze sem a homofóbiához, sem a kirekesztéshez.
Ahogy egy autista gyerek szülője sem írhatja, hogy a gyereke átlagos, autista.
Minden kisebbés = kisebbség és nem átlagos, hiszen ezért megy a harc a melegjogi aktivisták részéről.
Ha a kisebbség átlagos lenne, nem lenne értelme a kisebbségi jogok "harcának".
De én ezt nem érthetem meg, mert ezt csak az érintetetek érzik át.

GFR 2019.06.22. 16:18:37

@csakférfi:
A cigány példádnak semmi köze nincs a homoszexualitáshoz. Csak azért mert egy cigány törvényt sértett és sértegetett egy rendőrt és véletlenül meleg volt, azért erre igen kicsi az esély és ha te ez alapján elítélsz sok ezer embert, akkor csak sajnálni tudlak.
Egyébként köszönöm a diagnózist. Habár még soha nem beszéltünk, nem is simersz, ki mered jelenteni, hogy ismered az érzelemvilágomat.
És igen, lenne rá okom, hogy lenézzelek, és jobb is vagyok, nálad mindenképp, de inkább csak elkönyvelem, hogy minden ember egyedi saját gondolatokkal, véleménnyel, és te, mivel soha nem fogod átélni és megérezni azt, amit én, így kár időt fecsérelni arra, hogy megértessem veled, minden ember egyenlő és senkit nem nézhetünk le azért és nem büntethetünk azért mert más a vallása, szexuális orientációja, véleménye, stb.

Alick 2019.06.22. 16:53:06

"Képzeld el azt, hogy ezt az aggódást teljesen hétköznapi helyzetekben naponta többször át kell élned: beér-e úgy az iskolába, hogy nem bántják út közben, haza ér-e rendben? "

Ha rá tudod venni a gyúrásra és még inkább a harcművésztekre, akkor kevésbé kell aggódnod. :)

www.youtube.com/watch?v=G5xAbp1SW5c

Punxsutawney Mormota 2019.06.22. 17:16:59

@Pipas: Kösz :) A trollok közül egyébként még Birca a szórakoztató vonalat képviseli. Én legalábbis jót röhögök azon, hogy mindenre "libsi", "hanyatló Nyugat / liberalizmus", "Soros-ügynök/bérenc" a válasza. És valóban egy tőmondattal válaszol, mert ha már bővített mondatot ír, belekavarodik a mondandójába.

Nehéz kizökkenteni, de azért egyszer-kétszer sikerült, és akkor elgurul a gyógyszere. Jehova tanújának / HIT-gyülisnek/szombatistának / pünkösdistának vagy akár öngyilkos iszlamista merénylőnek tökéletes alapanyag a lelkem. :)

Eugene Horse 2019.06.22. 17:17:09

@szepipiktor: te tudsz magyarul papi? "az átlagos kamaszod még homoszexuális is" - ebben hol van az, hogy a homoszexualitás átlagos? Ez azt jelenti, hogy az átlagos kamasz (aki mint tudjuk, problémás alapból) még homoszexuális is. Bővebben, hogy az egyébként is problémás kamasz ("átlagos") még egy problémával küszködik. Azért nehéz veletek vitatkozni, mert kurva ostobák vagytok.

ételizésítő 2019.06.22. 17:19:17

@Gendibal UK:
Ha hiszed, ha nem, bizony, az állatok közt is vannak betegségek. Ilyen pl. a rák. Akkor az mostantól nem betegség, mert állatoknak is van?
Már csak azt kell eldönteni, hogy a génhibát betegségnek nevezzük-e.
Bár az szintén érdekelne, hogy akik ezt "az állatok közt is vannak buzik" témát felhozzák, mit szólnak ahhoz, hogy ez csak hím állatok közt tapasztalható, nőstények közt nem. Nem lehet, hogy egymás seggbekúrása nem a buziság jele, hanem a dominancia kifejezése, és soha nem kölcsönös, mindig csak az erősebb kúrja seggbe a gyengébbet?

@Che21:
:-)

@acycloren:
Azért a drama queen jelentésének nézz utána, mert nem az, amire gondolsz.
"az emberhez legközelebbi élő főemlősfajnál, a bonobóknál"
Tudtommal az emberhez a csimpánz is pont ugyanolyan közel áll, mint a bonobó, a mi a csimpánz egy alfaja.

@Punxsutawney Mormota:
Bármennyire idióta is, anyázni tényleg nem szokott.

@kolomparlole1114:
Van veleszületett betegség is, meg olyan is, ami kialakul (pl. idős korra a mozgásszervi betegségek, dohányosoknál a tüdőbetegségek stb.). Amit elkapni lehet, az a fertőző betegség.

@Pipas:
Ha már a Bibliát hoztad fel, hol is írnak benne arról, hogy férfi férfival, ha meghal a nőtestvér, akkor annak a férjével kell dugnia a nő fiútestvérének stb.?
Ja, hogy csak ostoba faszságokat írtál már megint?

"A társadalom mintegy 10%-a"
Kissé eltúlzod az arányotokat. Nem annyira kissé.

@GFR:
"Egy meleget sem láttam még, hogy megszólta volna az ölelkező párokat."
Még szép, hogy egy beteg nem megy oda az egészségesekhez megszólni őket azért, mert egészségesek, baszd meg.
"a leszbikus kifejezés egy ókori görög mondából ered Leszbosz szigetéről,"
Nem mondából ered, hanem ott élt Szaffó (helyes átírással), a híres buzi ógörög költőnő.

@Gleccsertetű:
"Az angol gay szó nem sértő (az amerikai barátaim szerint)"
A gay ugyanolyan buzik által erősen jelentésmódosított szó, mint nálunk a meleg. Eredetileg vidámat jelent. A Gay Hussar (londoni magyar) étterem nem buzi huszárnak lett elnevezve, hanem vidám huszárnak, akkor a gay szót nem használták még buzi értelemben, az a fag(got) volt akkoriban Angliában.

Most egyébként, hogy Pride hónapot hirdettek, tele van buzikkal a város. És nagyon sokról simán észrevehető fél perc után, hogy az.
Nem tudom, jövőre mi lesz, meghirdetik a Pride évtizedet? Kissé kezdenek túlzásba esni, korábban volt nekik egy hétvége, most már egy egész hónap, a faszom nem kéne? (Ja, de. De nem adom.)

ételizésítő 2019.06.22. 17:21:14

@Eugene Horse:
Ha buzi, akkor már nem átlagos. Ha meg bazári majomnak is öltözik még emellett, akkor kétszeresen nem az.

májnémiz nobádi 2019.06.22. 17:33:26

@Ésszelteli: 1. A természetben nincs természetfeletti (természet ellenes) 2. Az evolucio története kihalások története. (Ergo, ami marad az evolucios szükség) 3. A homoszxualitás nem mennyiségi (reprodukcios) kérdés. A lényeg a másfajta szinapszis kapcsolat= másfajta gondolkodás mód, más fajta probléma megoldo készség. Pl. túlnépesedés esetén nem túl praktikus növelni a populációt. Persze lehet fújolni, de ez baromira nem fogja meghatni Gaiát...

májnémiz nobádi 2019.06.22. 17:44:52

@MAXVAL bircaman közíró: nem betegség, hanem evolucios válasz a nőstény, majd a hím gondolkodásmodja és probléma kezelő-megoldó készsége melett egy 3. variáns. Mint az inmagináriusszámok. A reprodukciós készség hiánya v. alacsony szintje elfogadható, ha cserébe az evolucio kap egy újfajta problémamegoldókészséget.

BiG74 Bodri 2019.06.22. 18:14:28

@ételizésítő:
Hogy te milyen okos vagy! Csak ámulok, hogy milyen magabiztosan osztod a tudást! Még, még, taníts mester, most nyílik a világ számomra ki!

kolomparlole1114 2019.06.22. 18:20:17

@MAXVAL bircaman közíró: Dehogynem, te egy passzív köcsög vagy, mint minden fideSSes. Komcsi tolvaj hazaáruló tartótisztjeid szoktak téged seggbekúrni.

kolomparlole1114 2019.06.22. 18:45:15

@MAXVAL bircaman közíró: Az araboknál nagyon megy a kecske és birkabaszás, jól éreznéd ott magad. :)

kolomparlole1114 2019.06.22. 18:48:15

@MAXVAL bircaman közíró: "Én személyesen ismertem homokos papot, aki teljesen normális ember volt, kellemes is volt emberként."

Tudtam hogy valami ilyesmi gyerekkori traumád indított el a fidesznyikké válás útján. FideSS, a buzik pártja.

májnémiz nobádi 2019.06.22. 20:01:34

@Full metal burka: ezen az alapon a hímek-férfiak sem alkalamasak önmagukban a reprodukcióra

Jankove 2019.06.22. 20:20:26

@Eugene Horse: Hehe, már vártam a „látens homoszexuális” kártyát, csodálom hogy csak most került elő a pakliból  -> Én ezt a témakört most passzolnám, mer’ uncsi. Köszönöm a felvilágosítást a friscói BDSM buliról, jelentsen a BDSM buli bármit is. Hiszek neked, és abban is biztos vagyok, hogy lassan hierarchikus rendszerező kiadványt lehetne csinálni a szexuális aberrációkról, ugyanakkor nálam továbbra is két alaphalmaz létezik ezen a téren: egészséges, meg a beteg. Abban biztos vagyok, hogy azokon a képeken elég beteg dolgokat láttam, és nem akarom, hogy Budapest is olyan modern felvilágosult hely legyen, hogy ugyanez itt is megtörténjen…

„jönnének a szokásos érvek, hogy megrontják meg buzivá teszik, és ez kurva unalmas már”

Talán meglepődsz, ilyen nekem eszembe sem jutott. Én úgy gondolom –majd kijavítasz- az örökbefogadás sokkal inkább egy szimbolikus cél a melegek szent küldetésében, mintsem valós igény. A Brian élete c. örökzöld klasszikus idevágó jelenetét máris linkelem, ezer éves, de aktuálisabb mint valaha:

www.youtube.com/watch?v=64al8TvGYjw

Kb. olyan mint a 3. nem bevezetése németországban. Éljen, sikerült, és most hogy ledőlt ez a korlát is, lehet tovább lépni, és újabb korlátokat ledönteni. Viszont az a homoszexuális, aki élni is akar ezzel a kierőszakolt joggal, ott én azért a gyerek érdekében gondolkodnék egy sort. A gyerek fejlődésében, személyiségének kialakulásában, -akárki akármilyen tudományos kutatással is bizonyítaná az ellenkezőjét- igenis óriási szerepe van annak, mit lát, hall és kap otthon. Gondold el a szülő nélkül nevelkedő gyerekeket, állami gondozottakat, vagy akár azokat a családokat, ahol hol apa, hol anya megy épp sittre: nem törvényszerű, de jó eséllyel kallódó, bűnöző emberkék válnak belőlük, egész egyszerűen azért, mert nincs aki helyes utat mutasson, vagy definiatíve ezt a mintát látják. Egy homoszexuális családban nevelkedő gyereknek vajon ki fogja elmondani, hogy normális család anyuból apuból meg gyerekekből áll, a normális kapcsolat alatt pedig fiú-lány viszonyt értjük? A férfi női szerepek fontosságáról, megúgy általában.... ezeket az infókat ki, és hogy adja majd át? A melegek saját bevallásuk szerint is meghaladott már ez az ókonzervatív családmodell.

„Azért én még mindig nem értem, hogy a te életedet miben forgatják fel a melegek”

El tudnám szemléletesebben is magyarázni, de azzal átlépném a jóizlés határait, és sértenék is, az meg nekem nem célom. Maradjunk annyiban hogy vannak dolgok, amiket nem megérteni kell, hanem el kell fogadni.

Eugene Horse 2019.06.22. 20:27:52

@Jankove: "Egy homoszexuális családban nevelkedő gyereknek vajon ki fogja elmondani, hogy normális család anyuból apuból meg gyerekekből áll" - olyan se fordult még elő a világtörténelemben, hogy egy gyereket csak az anyja vagy csak az apja nevelt fel. Ez tényleg ritkaságszámba megy, én magam nem is hallottam még ilyenről. De ha van ilyen, ezek a gyerekek mind beteg, torz lelkű, apa/anyakép nélküli páriák.

Eugene Horse 2019.06.22. 20:28:49

@Jankove: a BDSM bulit nem kell ismerned, ellenben az nem árt, hogy ha érvelés közben tudod, hogy mivel érvelsz. Különben csak egy vagdalkozó hülyének tűnsz.

Jankove 2019.06.22. 20:37:55

@Pipas: „Az evolúciónak nincsenek lépcsőfokai” -> Ha ez így lenne, akkor ezen a sárgolyón még mindig csak egysejtűek léteznének.

„A homoszekszualitás az evolúció terméke, nem valamiféle ellensége.”
Miért vagy ennyire szégyellős, mondhattad volna azt is, hogy a jövő záloga, és az emberiség sikerének, és továbbfejlődésének kulcsa, vagy inkább szent grálja.

Mancilla Pectoralis 2019.06.22. 21:00:49

270 hozzászólás volt mire elolvastam a bejegyzést. Nem olvastam el mind, de gondolom a többség negatív volt. Mégis miért foglalkozunk azzal, hogy ki mit szeret és kivel él és hogyan él szexuális életet? Amíg nem erőszakkal és agresszióval teszi senkinek semmi köze hozzá. Tényleg nincs senkinek jobb dolga? . Hülye egy világban élünk.

kolomparlole1114 2019.06.22. 21:46:20

@Mancilla Pectoralis: Sztem nem mi kerestük a buzipropagandát, hanem azt tolták az arcunkba az indexen, ami kiverte a biztosítékot és hát akkor már leírja az ember a véleményét.

Pipas 2019.06.22. 22:19:05

@Jankove: "Ha ez így lenne, akkor ezen a sárgolyón még mindig csak egysejtűek léteznének."

Ja, hogy te ismeretterjesztő filmekből szerzed az ismereteidet, ahol "ecolúciós ugrásokról" beszélnek. Ne csapd be magad, ugrások csak ezekben a filmekben vannak, a valóságban a többsejtű élet megjelenése egy ugyanolyan kis mutáció volt mint az összes többi.

Jankove 2019.06.22. 22:34:49

@Eugene Horse: "Különben csak egy vagdalkozó hülyének tűnsz."

Mivel elég érzékeny a téma, sok energiát fektettem bele, hogy még véletlenül se tűnjön vagdalkozásnak, de mindegy, szokás szerint inkább feladom.

teéjesenmindegy 2019.06.23. 01:26:51

@Mancilla Pectoralis: De a leghülyébb az, aki el sem olvassa, hogy mit szóltak hozzá 270szer, csak mondja a meggyőződése szerint a szart

acycloren 2019.06.23. 02:41:27

@Mancilla Pectoralis: Az a baj, hogy te negatívnak látod az olyan kommenteket, akik nem éltetik a homoszexuális propagandát. Ez az alapállásod.
Én nem tartom azt helyénvalónak, hogy valaki csak és kizárólag a szexuális beállítottságával tudja magára felhívni a figyelmet. Semmit se tett le az asztalra, semmit nem ért el az életben, de mivel homokos, ezért minden kritika alól mentesül és csak a homokosság ténye elismerésre érdemessé teszi.
Én sok nővel lefeküdtem, voltam párcserés és hármas szexben is, szeretem a pinát, de nem írom ezt a homlokomra, nem ezzel akarok elismerést kivívni az életben. Nem szégyellem, de nem is akarom, hogy ez alapján ítéljenek meg, mert ez egy pici szelete az életemnek.

ételizésítő 2019.06.25. 04:52:04

@BiG74 Bodri:
Neked megismételném a kérdést:
Agyonvertek valahol bu.zikat a gyerekeik szeme láttára?
Dobj már rá egy linket.

Vagy csak fas.zságokat beszéltél, szokásod szerint?

@Eugene Horse:
Olyan előfordult, hogy EGY szülő nevelte fel a gyereket.
De olyan nem nagyon, hogy KÉT bu.zi. Ami azért elég eltorzult szülőképet ad, amikor apa a másik apa fas.zát szopja, meg időnként a gyereket is beveszik a buliba.

@Mancilla Pectoralis:
"Mégis miért foglalkozunk azzal, hogy ki mit szeret és kivel él és hogyan él szexuális életet?"
Mert a pofánkba tolják, pl. a Pride-on, ami most már egy egész hónapos rendezvény Budapesten?
Már az 1 nap is túlzás volt (az, hogy lezárták miattuk 3 napra a fél belvárost, az 1 napos bu.ziparádé miatt), ez meg már túl van minden határon.
Talán tudomásul kéne venniük, hogy itt nem szeretik a bu.zikat, és elhúzni oda, ahol szeretik.
Két csókolózó férfi alapból hányingerkeltő az emberek többsége számára, és ezt nem én mondom, hanem kutatók, az Index is megírta, fentebb valahol talán még link is van rá. Az sem tetszik, ha az utcára sza.rik valaki, mert az is hányingerkeltő. Meg ez is.